Aktywne Wpisy
Kkdante +10
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

smutny_przerebel +90
Sympatie polityczne można mieć różne, ale za produkowanie tego typu treści powinien być ban. Są jednak pewne granice przyzwoitości.
O kim jest ten wpis, chyba wspominać nie muszę.
Na wszelki wypadek screen całego wpisu przesłałem do posłanki, nie dziwię się, że jest ona bardzo wrażliwa na tym punkcie. Oby społeczny odpad @selflessness poniósł wymierne konsekwencje.
@Moderacja
#sejm #polityka #bekazpisu
O kim jest ten wpis, chyba wspominać nie muszę.
Na wszelki wypadek screen całego wpisu przesłałem do posłanki, nie dziwię się, że jest ona bardzo wrażliwa na tym punkcie. Oby społeczny odpad @selflessness poniósł wymierne konsekwencje.
@Moderacja
#sejm #polityka #bekazpisu
źródło: temp_file7283108738773047869
Pobierz

źródło: comment_60kj8qXj8AkS6Ng0EEQeMRDKWxa737w9.jpg
PobierzJak byłem mały to byłem na tyle mądry, żeby się połapać, że mogę robić co mi się żywnie podoba, dopóki nie dostanę po tyłku. Były rozmowy, były tłumaczenia, ja wiedziałem że to co robię jest złe, ale nie przejmowałem się tym do pierwszego klapsa.
Po klapsie, dopóki pamiętałem że boli to chodziłem jak w zegarku. Ponieważ jednak nie był to ból taki, jaki zapewnia poparzenie się gorącym czajnikiem, to po kilku tygodniach zaś wstępował we mnie
Nie mam też raka (chociaż po przeczytaniu twoich komentarzy to nic pewnego), a wiem, że nieleczony prowadzi
Nie wolno kopać, bo nie będzie cukierków/tableta/telewizji/czegokolwiek. Żyjemy w takich czasach, że bicie dzieci nie jest kompletnie potrzebne do ich wychowania i jest tylko i wyłącznie wynikiem frustracji rodzica, który już dawno popełnił błąd, i teraz dziecko się go nie
@scorcher: I nie widzisz żadnego związku pomiędzy złym zachowaniem swojego dziecka, a #!$%@? go?
przemoc ->
pan Edward Łuska bohatersko zdał relację na fejsbuku kryjąc się przed przeważającymi siłami sąsiada.
Komentarz usunięty przez autora
Tak, na pewno szkoła/otoczenie. Bo przecież na bank nie rodzina. ( ͡º ͜ʖ͡º
I dlaczego zaraz spustoszenie, przestańcie operować skrajnościami.
Komentarz usunięty przez autora