Aktywne Wpisy

Niuska +3
#depresja #zalesie #gorzkiezalenoca #gorzkiezale #feels #smutek
Chciałabym popełnić johatsu, uciec ze swojego życia, zapomnieć o ostatnich osiemnastu latach i zacząć od nowa na jakimś końcu świata typu nowa zelandia lub islandia
Chciałabym popełnić johatsu, uciec ze swojego życia, zapomnieć o ostatnich osiemnastu latach i zacząć od nowa na jakimś końcu świata typu nowa zelandia lub islandia

wfyokyga +18
K---a jak oni ogarniali to wszystko xd
Douglas DC-7
Douglas DC-7
źródło: temp_file6270391227278045619
Pobierz

źródło: comment_60kj8qXj8AkS6Ng0EEQeMRDKWxa737w9.jpg
PobierzObraża mnie ciągłe wkładanie mi w usta niewypowiedzianych przeze mnie słów. Oto dlaczego.
Kiedy piszę, że może i często powoduje rozmaite zmiany, to nie znaczy, że zawsze powoduje i że
A tak serio, za karanie silowe uwazam kazde dzialanie podczas ktorego uzywasz swojej przewagi fizycznej.
Te zmiany to innego rodzaju aktywność. Naukowcy porównują je do wyników innych i na tym podstawie wyciągają wnioski że coś jest nie tak. Nie sądzisz że to trochę za mało?
Biorę się za czytanie linków.
Jasne, wychowujemy od poczatku, tylko sa sytuacje jak ta, ze czasem trzeba odpuscic i dziecko zostaje bez kary. A jak sama wiesz dzieci szybko
Mi nie chodzi o tę konkretną karę ale o to, że nie zawsze można dopilnowac kary. Zadajesz kare, dziecko nie chce, ale musisz sie zajac drugim,