Aktywne Wpisy
kastrator2 +101
źródło: screenshot
Pobierz
luke-mat +29
Największy problem o influencerów i ludzi płacących tam podatki mają:
-etatowcy z Polski orający na taśmie u Janusza w fabryce smrodu
-notoryczni bezrobotni, neatujący na wypoku
To jest ta sama grupa, która nienawidzi JDG i nazywa ich "cieciembiorcami"
Tutaj nie chodzi o to, że robią to w pełni legalnie i płacą tam podatki. Tutaj chodzi o to, że wam "żyłka we dupie" strzela, bo ktoś ma inny pomysł na swoje życie i go realizuje, a wy
-etatowcy z Polski orający na taśmie u Janusza w fabryce smrodu
-notoryczni bezrobotni, neatujący na wypoku
To jest ta sama grupa, która nienawidzi JDG i nazywa ich "cieciembiorcami"
Tutaj nie chodzi o to, że robią to w pełni legalnie i płacą tam podatki. Tutaj chodzi o to, że wam "żyłka we dupie" strzela, bo ktoś ma inny pomysł na swoje życie i go realizuje, a wy
źródło: Dubai_ciekawostki-1
Pobierz

Byliśmy razem 9 lat. wspólnego życia, przechodziliśmy przez różne bagna (moje problemy zdrowotne, depresja, jej depresja poporodowa przy 1 dziecku i jej pierwsza zdrada mnie - wirtualna, długi). Myślałem, że walczymy o rodzinę, prosiłem o terapię 2 miesiące temu. Tydzień temu się wyprowadziła, a wyprowadzkę rzekomo współżyjąc ze mną na co dzień planowała już od wielu miesięcy jeszcze przed urodzeniem drugiego dziecka (ch... że planowaliśmy przeprowadzić się 2 miesiące temu w inne miejsce razem). W domu nie było agresji, alkoholu, imprez (ona jeździła z siostrą i matką zwykle).
Ostatnio się dowiedziałem : ma już kogoś. Gość ma 21 lat (ona 28, ja 30). Chłopak młodszy o 7 lat, który pewnie jeszcze nie wie, jak się pranie nastawia, a ona mu funduje 'love bombing' i wierzy w wielką miłość. Ja zostałem z arytmią serca, długami emocjonalnymi i płaczącym dzieckiem, które nie rozumie, co się dzieje - co prawda mamy 2/2/3 opiekę aktualnie ale starsza córka rysuje smutne rysunki w których mama zabrała bagaż i niemowlaka i poszła do innego domu (obecnie mieszka u matki swojej).
Co robić? Jak nie pęknąć i nie pisać do niej? Jak grać, żeby zabezpieczyć dzieci, skoro ona teraz bawi się w dom z dzieciakiem? Miał ktoś taką różnicę wieku w 'rebound relationship'? To ma prawo przetrwać, czy on ją rzuci, jak tylko mała dostanie zębów albo gorączki?
Ostatnio faktycznie troche ją zaniedbałem (emocjonalnie) i było między nami gorzej, ale ona nie pozostawała mi emocjonalnie winna - stąd prosiłem ją żebyśmy poszli na terapię dla par.
Dajcie jakieś rady, bo serce mi wysiada, nie wiem co robić, nie wiem czy to znowu depresja poporodowa w mocniejszym wydaniu i otrzeźwieje i wróci jak się skończy ten love bombing. Dla mnie ona to całe dorosłe życie, nie radzę sobie, śmiejcie się ale mam ataki paniki i płaczu, leki nie pomagają.
Błagałem ją żeby się ogarnęła jak się pakowała ale powiedziała że już nigdy nie wróci, decyzji nie zmieni. Chce być sama.
Na chybił trafił pisałem że wiem kim on jest (wtedy nie wiedzialem jeszcze) i wszystko o nim i wtedy dopiero się przyznała.
jestem k---a załamany, brat u mnie jest od tygodnia żeby mnie pilnować, nie wiem jak sobie z tym radzić pierwszy raz mnie tak w życiu r-------o.
niemowlaka nie ma w domu - straciłem rutynę codziennej zabawy z nim, starsza córka ciągle mówi że tęskni, zrobiła się zamknięta w sobie - nie wiem co mam jej mówić bo serce mi pęka
W wigilie jeszcze wszystko było ok, nagle pojechała na 3 tygodnie do matki na święta i pierwsze co przyjechała że musimy pogadać i zaczęła gadać o opiece i wyprowadzce za kilka miesięcy, po tygodniu po next weekendzie wróciła od matki i powiedziała że wyprowadza sie w tym tygodniu.
#zwiazki #rozstanie #zdrada #logikarozowychpaskow #tinder #ojcostwo #depresja #gorzkiezale #prawo #prawnik
Ciebie to już nie powinno interesować czy ją kopnie czy nie. Zbieraj kwity, dzwoń do papugi i szykuj się na batalie o dzieci.
Chopie, ciężko coś mądrego mi tutaj dodać. Może pomoże taka historia : moj kumpel rozstał się z "szaloną" żoną po 17 latach małżeństwa, też z przytupem. Został sam z 3 dzieciaków, na poczatku było mu b. ciężko - pierwsze kilka mies. go mocno dojechało. Chłop pozbierał się i teraz widać
Ty lepiej bierz się za siłownie i ogarniają nowa dupę do ruchania,
Dzieciaki oddaj jej niech se z małolatem wychowuje,
A swoje nowe dzieci zrobisz z młodszą babą.
Powodzenia
@jbiccc: jesteś pewny że brała?