Aktywne Wpisy

Wormditt +263
PHYREXIA TO FAKE i #falszywyrozowypasek korzystający ze zdjęć obcych osób.
Gniję jak umiejętnie ten przegryw, co prowadzi konto przerobił foty jakichś dziewczyn z Rosji (każda to inna osoba). Nawet nieźle ci to wyszło - pokażesz resztę zdjęć, które zretuszowałeś?
Te wszystkie opowieści #korposwiat i z HR-u pewnie tak samo prawdziwe jak te zdjęcia, pod które niektóre wykopki wysyłali swojego benka w privach XD W komentarzach widziałem nawet jakieś pogłoski o tym, że
Gniję jak umiejętnie ten przegryw, co prowadzi konto przerobił foty jakichś dziewczyn z Rosji (każda to inna osoba). Nawet nieźle ci to wyszło - pokażesz resztę zdjęć, które zretuszowałeś?
Te wszystkie opowieści #korposwiat i z HR-u pewnie tak samo prawdziwe jak te zdjęcia, pod które niektóre wykopki wysyłali swojego benka w privach XD W komentarzach widziałem nawet jakieś pogłoski o tym, że

aa-aa +31

1. zrootować telefon Odinem
2. mieć narzędzie do odtworzenia systemu (gdy coś poszło nie tak) w wersji 2.8.7.1. lub nowszej dla roma w wersji 2.1
3. zainstalować rom czyli:
3.1 mieć najnowszy bootloader (dla wersji roma 2.1 musi to być wersja 5.1.1)
3.2 skopiować rom w pliku zip do pamięci telefonu
3.3 przywrócić ustawienia fabryczne poprzez reset używając narzędzia do odtworzenia systemu
3.4 ZAINSTALOWAĆ ROM XD
3.5 urochomić ponownie telefon
3.6 CIESZYĆ SIĘ PŁYNNIE DZIAŁAJĄCYM TELEFON :)))))
3.7 dodatkowo, żeby przywrócić oryginalne oprogramowania samsunga (lub jego część) wystarczy wystarczy sflashować dodatek Aroma. ale nie przywracajcie przypadkiem samsungowego oprogamowania kopią zapasową Titanium, bo mogą wystąpić problemy z działaniem niektórych aplikacji.
nic trudnego, prawda? :)
a co zrobić, żeby #iphone działał płynnie?
#telefony #ios
Btw, wychyl nos poza Samsunga bo robisz z plastikowego producenta jakiegoś guru
po drugie, byc moze android ma potezne mozliwosci personalizacji. tyle ze nie sa one dostepne (albo dostepne jest bardzo mala ich czesc) dla przecietnego uzytkownika takiego jak ja. wiekszosc chce po prostu wyjac telefon z pudelka i z niego korzystac, a nie
romy są wgrywane dla wymagających użytkowników, po wgraniu romu dobrego można już teraz zrobić urządzenie szybsze od twojego ip10s który pojawi się dopiero za kilka lat
doinformuj się też co to knox bo się blaznisz
Bez romow xD
Top bka.
zgadzam sie, ze po wgraniu dobrego oprogramowania osiagi urzadzenia beda lepsze. ale #!$%@?, kupujac high-endowy sprzet chce, zeby on dziala swietnie bez jakiejkolwiek ingerencji.
Android to system, który odpalisz na miliardzie rożnych urządzeń z rożnymi konfiguracjami. Na czym odpalisz iOS oprócz iPhone?
Po drugie jak widzisz w Androidzie da się zmienić ROM i modyfikować pierdyliard rzeczy, których w iOS się nie da.
Po prostu dwa rożne systemy, które dość trudno porównać i które są kierowane do rożnego targetu.
Inna kwestia, że Samsug wypuścił telefon za 2k, który dość mizernie sobie
@Kejran: to jest podsystem. 4.5 jest ok:<
Komentarz usunięty przez autora
@pqp_1: Sam mam porownanie, iPhone zdecydowanie szybciej dziala. Ok, Samsunga moglem lepiej konfigurowac, ale w sumie to mi sie juz znudzilo jakos czas temu. Jezeli chodzi o uzytkowanie, dzialanie aplikacji w tle itp. to iPhone wygrywa spokojnie.
@ZimnyBigos: Zeby na Iphonie sprawdzic kurs walut trzeba przeciagnac belke z gory i tyle. Na ta chwile system widgetow w iOS duzo lepiej mi podpasowal
wybierz jedno
@WszystkieFajneLoginySaZajete: P8 lite.