@ElCidX: nie zaufalbym takiej stronie. Raz, że masz wszystkie hasła dostępne pod jednym, które siłą rzeczy musi być dłuższe i trudniejsze jesli ma to coś dać, dwa, że przetrzymujesz je w chmurze, która pada jak muchy, nawet u gigantów jak apple, co dopiero u takich leszczy.
@stoprocent: Nie będę tam przechowywał jakiś prywatnych danych, tylko przydatne w pracy a trzymane pod hasłem aby nikt nie powołany nie miał dostępu. A na dwa telefony bo jeden prywatny drugi służbowy.
@bodzi_dzwunik: da sie synchronizować na dwóch telefonach? @stoprocent: Ale nie che mi się pinu klepać, bo często korzystam z telefonu i w trudnych sytuacjach a pin mi nie ułatwi.
@ElCidX: KeePassDroid. Można utworzyć plik z hasłami na desktopowej wersji programu. Generalnie znane, godne zaufania rozwiązanie. Używam za równo w pracy do gromadzenia danych dostępowych do kont roota na kilku serwerach jak i w domu.
@ElCidX: Do desktopowego możesz dodać plugin który synchronizuje do usługi typu dropbox / dysk google. Natomiast na androidzie chyba trzeba to ogarnąć ręcznie.
Dzisiaj jest za darmo #cebuladeals https://www.pepper.pl/promocje/tylko-dzisiaj-enpass-password-manager-za-darmo-standardowo-999-google-play-15373 Standardowa cena to chyba 50 zł.
Możecie coś polecić?
#android #promocja #polecamnaandroida
A na dwa telefony bo jeden prywatny drugi służbowy.
@Nech: up
@stoprocent: Ale nie che mi się pinu klepać, bo często korzystam z telefonu i w trudnych sytuacjach a pin mi nie ułatwi.
do haseł tylko keepass
#bojowkakeepass