Aktywne Wpisy
MacintoshTheRebel +134
Jprd całe Mirko zasrane, bo zastrzelili jakiegoś soyyaka 7500km stąd xDD
#usa
#usa

bero-telefon +131
#wosp #takaprawda
Największa beka jest z polityków którzy promują WOŚP, rządzą tym krajem, na NFZ idzie rocznie 200mld zł, to co Owsiak uzbierał przez 33lata NFZ wystarczyło by na 4 dni funkcjonowania. Ale gawiedź szczęśliwa bo politycy troszczą się o małe dzieci .
Największa beka jest z polityków którzy promują WOŚP, rządzą tym krajem, na NFZ idzie rocznie 200mld zł, to co Owsiak uzbierał przez 33lata NFZ wystarczyło by na 4 dni funkcjonowania. Ale gawiedź szczęśliwa bo politycy troszczą się o małe dzieci .
źródło: 1000034160
Pobierz

https://www.google.com/finance?q=SHA%3A000001&ei=1BePVrmBMc6eebDvvbgB
Jeśli bank centralny Chin zaprzestanie pompowania dodrukowanej waluty w giełdę, to wszystko się rozsypie jak domek z kart. Niezależnie od tego czy jest to dla kogoś powód do radości czy rozpaczy, niesamowicie mnie to zniechęca to sprzedaży moich BTC.
Pytanie do ludzi z #inwestycje, #inwestowanie i #ekonomia. Jeśli indeksy giełdowe na całym świecie lecą w dół, ceny większości surowców także, a wszystko (w skali światowej) może się pogrążyć jeszcze bardziej jeśli sytuacja na chińskiej giełdzie się nie poprawi, to czy wg ludzi nie popierających #bitcoin i #kryptowaluty na co dzień (aka przeciwników), dalej BTC jest bez sensu? Pytam ze szczerej ciekawości i chęci zdobywania wiedzy, bo na każdy spadek światowych indeksów (akcji/ETF'ów) BTC idzie w górę i nie potrafię znaleźć argumentu za sprzedażą tych bitcoinów, które już mam.
http://blog.pizzaportal.pl/pizzaportal-przyjmuje-platnosci-bitcoin/
Dlaczego miałaby mieć stały kurs? Kurs wymiany jest problemem tylko dla tych którzy traktowaliby taką walutę jako środek tezauryzacji. A takich praktycznie nie ma. Większość ludzi ma w dupie co jest środkiem wymiany, przyjmie płatność nawet w muszelkach o ile te
Objasnij mi na czym będzie polegał ten atak, bo fork to dla mnie pojecie z repozytorium kodu (nowy branch w kodzie). I dlacezgo niby z bitcoina nie da sie zrobić tego forka? I czy każda waluta na coin market cap jest tak samo podatna na ten atak?
Wystarczy jhakas drobna zmiana w protokole, pieprzyć tam jakies róznice. Nie o to mi chodziło w argumencie, wydaje mi sie ze uciekasz
"Każdy, kto posiada walutę internetową powinien skontaktować się z Biurem Wsparcia Klienta PizzaPortal.pl i zgłosić chęć zamówienia jedzenia za określoną kwotę."
LOL na maxa. Nie wyczuwasz o co chodzi?
J----y strateg.
@comrade:
Skonczył się dzień dziecka, mówiłeś http://futurism.com/links/tunisia-puts-nations-currency-blockchain/
I takie informacje umacniają btc zamiast działać na jego szkodę, w przypadku Twojej paypalowej krypto koncepcji byłoby zapewne podobnie.
@tutirutu:
i jeszcze a propos tego, że tylko my chodzimy w foliowych czapkach
RBS tells
Fajny artykulik o tym jak to jakaś spółeczka w Tunezji wprowadza płatności bitocinami. Trochę tak jakby podlinkować tę czy inną podobną stronę i krzyczyć że "Polska przechodzi na bitcoina!".
Dlaczego w ogóle sądzisz że rządy zrezygnują z suwerenności w zakresie polityki monetarnej i fiskalnej? Tzn grzecznie postanowią że przestaną być
Tłumaczyłem
2008 mieliśmy Amerykę, teraz mamy Chiny. Ale 80 lat temu mieliśmy Wielki Kryzys - wygrzebaliśmy się silniejsi, kryzys naftowy - wygrzebaliśmy się, kryzys azjatycki - wygrzebaliśmy się, bańka internetowa - zgadnij...
To jak z samochodem - coś się psuje, to naprawiamy i jedziemy dalej.