Aktywne Wpisy
mckk +98
#rodzicielstwo #dzieci
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko
Wpis dla ludzi zastanawiających się nad posiadaniem dzieci, z mojego doświadczenia (mam dwójkę: 3 latka i 6 miesięczne dziecko).
Jeśli:
- lubisz dzieci. Na ich widok zawsze się uśmiechasz. Lubisz bawić się z dziećmi rodzeństwa, znajomych
- nie masz zainteresowań. Często się nudzisz. Nie masz pomysłu jak spędzić czas
- nie masz zbyt wielu znajomych, rzadko spotykasz się z ludźmi towarzysko

Sonny86 +188

#usa
źródło: Screenshot_20260125_123044
PobierzCzyli biznes as usual ¯\(ツ)/¯
Agent ICE skorzystał za to ze swojego prawa do odstrzelenia uzbrojonego zatrzymanego, który nie słuchał poleceń.
Kto lepiej na tym wyszedł?
@Yazlav: przestań już kłamać i manipulować. Prawo do noszenia broni na którą miał pozwolenie gwarantowała mu druga poprawka do konstytucji. W momencie gdy padają w jego stronę pierwsze strzały jest już rozbrojony i w żadnym momencie na nagraniach nie widać, żeby sięgał po b--ń.
"Prawo do odstrzelenia uzbrojonego zatrzymanego" - ty tak w ogóle
źródło: 5c96e3e51ebc52bfb70020e7e7ff02667c9d61c6a6aa0bf676e9fbfc50ebbc17
PobierzOczywiście, że ma. W momencie interwencji nie mógł wiedzieć, czy typ nie ma więcej broni przy sobie, a dzieki innym lewakom z gwizdkami, mógł nie wiedziec, że kolega gościa rozbroił. Wystarczyło zostać skutym i dochodzić swoich praw w sądzie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Drmscape2: ale zapomniałeś o obstruction of justice/law enforcement, graj w głupie gry, wygrywaj głupie nagrody
W sumie mogłoby nas to mało obchodzić, gdyby nie to, że 30% narodu gorąco kibicuje takiemu rozwojowi sytuacji w Polsce. Czyli chciałaby móc bezkarnie strzelać do ludzi wedle swoich urojeń, bo sobie ot tak stwierdzą, że to sojak i można go odstrzelić.
źródło: scaled_1000048281
Pobierzjak skandowali DONALD TRUMP w sejmie RP w czerwonych czapeczkach to też się smiałeś, że interesują się bzdetami z 7500km stąd?