Aktywne Wpisy

szymski1 +53
Dowiedziałem się jak nazywa się taki dziwny fenomen którego ja i niektóre osoby czasami doświadczają podczas zasypiania. Głównie doświadcza się tego w dzieciństwie, ale u mnie również pojawia się teraz chociaż już nie tak często.
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi
Prawdopodobnie u większości ludzi tego doświadczających, w tym u mnie, objawia się to specyficznym uczuciem występującym podczas gdy leżymy w łóżku w ciemności przez jakiś czas, a całość trwa tylko kilka sekund. Ciężko to komuś opisać, chodzi

sawardega +71
Na live zapomnialem powiedziec ktoreo kontach na wykopie ludzi z fame np. RafDan to pracownik Boxdela mysle ze sami szybko namierzycie :D
#famemma
#famemma

#polityka
ja jestem za zmianami odnośnie polityki w mediach i to dużymi
np totalny zakaz reklamy w mediach komercyjnych
reklama dozwolona jedynie w mediach publicznych w sposób parytetowy jedynie podczas okresu kampanii wyborczej
Stop gówno plakatom, stop gówno reklamom politycznym i #!$%@? spotom.
Chcesz łowić wyborców ? Organizuj z nimi pogadanki, wykłady, spotkania. Jednym słowem spotykaj sie. Polityka to nie handel. Nie potrzebuje dźwigni, wręcz jest ona niemoralna. +
@plumkajacy_kalafior: Sorry ale to już jest ingerowanie w wolność słowa.
Spójrz na model Francuski .... Czy tam miasta są obsrane plakatami ?
JEeśli jakis idiota głosuje bo zobaczył fajny filmik lub morde na plakacie..... to jest normalne ?
Czy normalniejsze jest, że usłyszał w programie publicystycznym tudziez na spotkaniu z yborcami,
@plumkajacy_kalafior: PiS chyba tak uważa skoro próbował "kupić" sobie głosy socjalistycznymi obietnicami jak 500+ zł na dziecko. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Błagam pisz po Polsku albo kup sobie słownik (╯︵╰,)
@plumkajacy_kalafior: Żeby rozdać 500 zł jak widzisz PiS musi wprowadzić nowe podatki - czyli, żeby dać rodzicom musi im i reszcie społeczeństwa zabrać w podatkach pośrednich jak ten od banków (który będziemy mieć najwyższy w Europie, jeeej i do tego w krajach zachodu jest on traktowany jako nasz odpowiednik wszystkich okołobankowych funduszy zabezpieczających a u nas będzie
ogarnij sie.
twoja teoria o kupowani kogokolwiek jest idiotyczna.
I mój post dotyczył dlaczego jest to kupowanie sobie głosów - bo jak wcześniej wspominałeś o idiotach. Więc sobie pomyśl, że taka osoba zobaczy, iż "dadzą" mu 500 zł
No i nie rozumiem twojego bredzenia o patologii. Demografia to patologia ? Jebnij sie w głowe....
A co reklamy politycznej, podtrzymuje słusznosc.
@plumkajacy_kalafior: Przecież ci tłumaczyłem czemu 500 zł to nie jest polityka demograficzna i co nią jest.
A ja nadal uważam, że niech państwo do prywatnych mediów się nie pcha - a najlepiej jakby w ogóle do mediów się nie pchało.
Natomiast dyskusja od początku dotyczy się medium publicznego, z którego później zszedłeś na media prywatne, później dyskusja potoczyła się na socjalne
a w mediach publiczcnych wprowadzil bym elektrody do razenia prądem tego kto przerywa z prowadzącym włącznie. Lewicka by po 1 tygodniu wylądowała w szpitalu (✌ ゚ ∀ ゚)☞