Jest coś na Linuxa podobnego do IrfanView? Coś lekkiego i zwiewnego ( ͡°͜ʖ͡°) No i muszę szczerze pochwalić nowe dystrybucje, stery ok, dzwięk nie charczy hehe .. no i od razu flash działa. Ostatni raz korzystałem w 2009 i powiem szczerze, ze to mordęga była. Wczoraj zainstalowałem na nowego kompa, bo win 7 za stary już jest.
@banbuko: Zainstaluj sobie Google Chrome, ma już w sobie wszystkie niezbędne wtyczki do oglądania multimediów, filmy ze stron player.pl ipla.tv HBO GO działają na Google Chrome bez instalowania żadnych dodatkowych wtyczek typu Silverlight.
@a__l: OKs. Napisz mi tylko czy wszystkie części STALKER pójdą na tym systemie, bez zbędnych komplikacji na pełnej wydajności.. wtedy pozostanę mu wierny ;)
@banbuko: Jak gra ma tylko wersje na Windows to można się bawić w jakieś wine ale nie ma gwarancji czy będzie to działać. Na Linuksa nie ma za wiele gier, na Steam jest coś koło 1500 ale większość to jakaś kupa. Jak chce się grać to Windows albo konsola.
Jest coś na Linuxa podobnego do IrfanView? Coś lekkiego i zwiewnego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i muszę szczerze pochwalić nowe dystrybucje, stery ok, dzwięk nie charczy hehe .. no i od razu flash działa.
Ostatni raz korzystałem w 2009 i powiem szczerze, ze to mordęga była. Wczoraj zainstalowałem na nowego kompa, bo win 7 za stary już jest.
3 sek w google.
źródło: comment_9PXJPmw7G4TK9hHg3GkOBFTEc8qYBKC4.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@janoosh: nie podoła