Wpis z mikrobloga

@blubi_su: to fakt... dlatego jak wchodzę na fejsa to już nie mam żadnych wpisów znajomych -_- Bo za każdym razem jak widziałem taki spam, dawałem unfollow... Pozostały mi tylko fanpage związane z devem i motocyklami ;<
  • Odpowiedz
@Klopsztanga: No ja na szczeście mam sporo normalnych znajomych, i na podstawie reszty właśnie wysnułem wnioski o tym kto wrzuca takie rzeczy na walla. Zdecydowana większość z nich to własnie ludzie przedstawiający poglądy prawicowe. @Xatoos: Obserwuję ludzi od dawna pod tym kątem. Im ktos bardziej ekstremistyczny tym bardziej naiwny i chętniej klika. Czyli że debil po prostu :)
  • Odpowiedz
Równie dobrze, można stworzyć wypowiedź Kaczyńskiego, że geje to podludzie - zgłoś petycję o dymisję Kaczora

@BornToFeel: Chyba nie równie dobrze bo nikt takiej przynęty nie daje. Ludzie co na tym zarabiają najlepiej wiedzą na co złapią najwięcej debili
  • Odpowiedz
@blubi_su: Ja obserwuję, że im bardziej krzykliwy tytuł i sensacyjne zdjęcie tym częściej ludzie klikają co jest od dawna w mediach wykorzystywane. No ale skoro TY obserwujesz to zapewne nie zakładasz możliwości, że się mylisz? Twój wyimaginowany światopogląd upadnie jak przypadkiem ci normalni zaczną wrzucać posty z darmowym Iphonem. No ale ważne, że podciągnąłeś wymyśloną tezę pod wymyślone wnioski z puli 5 znajomych i możesz pobazgrać na wykopie swoje głupoty.
  • Odpowiedz
@blubi_su: Jak sie zarabia na takich wiadomosciach? Warto przekuc te znajomosc nastrojow prawactwa wyniesionych z godzin spedzonych na wykopie i moze da sie w jakis latwy sposob przekuc to na pieniadz
  • Odpowiedz