Aktywne Wpisy

DerMirker +61
Witam ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ponieważ zostałem już opluty jako użytkownik, który nie przygotował paczuszki, czuję się wywołany do tablicy i ogłaszam co następuje:
Weryfikatorzy odrzucili moją paczkę, ponieważ śmiałem śmieć umieścić w niej DROŻDŻE PIWNE, czyli produkt spożywczy. Rozumiem, że weryfikatorzy jedzą oddzielnie wodę, drożdże i omłot, gdy chcą skosztować chleba, ale dla mnie drożdże to surowiec, który służy do przygotowania produktu końcowego, którym jest P--O. P--o da się wypić i
Ponieważ zostałem już opluty jako użytkownik, który nie przygotował paczuszki, czuję się wywołany do tablicy i ogłaszam co następuje:
Weryfikatorzy odrzucili moją paczkę, ponieważ śmiałem śmieć umieścić w niej DROŻDŻE PIWNE, czyli produkt spożywczy. Rozumiem, że weryfikatorzy jedzą oddzielnie wodę, drożdże i omłot, gdy chcą skosztować chleba, ale dla mnie drożdże to surowiec, który służy do przygotowania produktu końcowego, którym jest P--O. P--o da się wypić i
źródło: temp_file7769228070060956054
Pobierz
Kawaleriapl +17
#januszeparkowania
Hej Mirki mam pytanie.
Ostatnio zadzwoniła do mnie mama, bym dowiózł jej klucze do domu bo się źle czuję. Nie było miejsc, stanąłem w podobnym stylu jak pan na zdjęciu. Na deskę rozdzielczą dałem kartkę, że zaraz będę o mój nr telefonu. Nie było mnie równo 4 minuty. Po powrocie do auta miałem całą szybę i lusterka boczne obklejone w karnych kutasach.
Naprawdę nie wolno zadzwonić? Serio patrząc ile
Hej Mirki mam pytanie.
Ostatnio zadzwoniła do mnie mama, bym dowiózł jej klucze do domu bo się źle czuję. Nie było miejsc, stanąłem w podobnym stylu jak pan na zdjęciu. Na deskę rozdzielczą dałem kartkę, że zaraz będę o mój nr telefonu. Nie było mnie równo 4 minuty. Po powrocie do auta miałem całą szybę i lusterka boczne obklejone w karnych kutasach.
Naprawdę nie wolno zadzwonić? Serio patrząc ile
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dla przypomnienia:
1) Po zapisaniu się na jakiś kurs jest on na koncie dożywotnio czyli do czasu usunięcia Udemy.com
2) Kupony mają ograniczenie czasowe i/lub ilościowe. Chcesz mieć jakiś kurs, to zapisuj się jak najszybciej. Smęty typu "a teraz jest płatne" ignoruję. Widocznie byłeś/byłaś za wolny/wolna.
Investing for Experienced Investors
Produce: How I Created 28 Udemy Courses Within Three Months
You Only Have One Life: How To Live a Life Full of Passion
The Professional Guitar Masterclass
How I replaced my income with work from home Jobs
Set Up WordPress And Blog: A Crash Course In Web Publishing
Beginners Fitness Made Simple: 30 Days to Transform
Loving Kindness Meditation : How to Create Inner Peace
jQuery For Beginners : A Basic Introduction
Instant Memory Course
Key Account Management Sales Training and Strategy
Oil Pastel Paintings: Art Projects and Techniques for Kids
HTML - Start your Web Development journey
Become A Super Student Now Using Hypnosis And NLP
Next Level Web Development: Top Tools the Pros Use
Become A Freelancer
How To Become A SuperLearning Machine! Discover Your Genius!
How to Sell on Amazon - The Complete Amazon FBA Guide
Get Jobs Without Applying
Viral Online Business - The 8 Steps Blueprint
Twitter for Business: The Best Lead Generation System
Motivation Mastery: Easily Find Motivation to Achieve Goals
Wołam:
@Felonious_Gru, @iTakWygram, @Keepor, @pozmu, @melonpawel, @Kernel_poza_kontrolo, @adix_pospolity, @JachuPL, @picq, @Cenwargh, @adasko_900, @ArturR95, @panmnich, @plusujemny, @airdong, @KhaDori, @Thexil, @CzuowiekPor, @jansek, @pietia94
Tja.
Może faktycznie tu tkwi sekret.
Wciąż - myślę że Amerykanin, który nie jest wziętym lekarzem albo CEO (a ci raczej na Udemy
@nihil_novi: ech, też nie zawsze..
Cytując/parafrazując klasykę:
"Promocja to taka oferta, gdzie za pół ceny kupujesz produkt, którego normalnie nie wziąłbyś za darmo"