Aktywne Wpisy

Afrobiker +476
#heheszki #systemkaucyjny #polska
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Pamiętacie wczorajszą butelkę o pojemności 3,01 litra? No to dzisiaj wjeżdżają całe na biało kartoniki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: temp_file8717693924554522658
Pobierz
piotre94 +538

Elo, znajde 3 studenciakow z miare biegla znajomoscia C# i znajomoscia visual studio na miesiac za 1.5k netto?;p
@lupaczkokosow: prawie jak 15k netto (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@lupaczkokosow: Moja pierwsza była za dużo więcej, nie ma co się dawać dymać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moja pierwsza praca byla jeszcze w liceum wiec tak wiesz;p
pierwsza taka normalna praca to pamietam tylko, ze mialem cos kolo 11zł/h netto (96zł za 9h wychodzilo) ale juz nie pamietam ile wyciagalem miesiecznie, cos kolo 1800-2000 chyba
Komentarz usunięty przez autora
ja nie pracuje jako programista:) No chyba, ze programowanie urzadzen na eventach mozna do tego podpiac;p
ani jedno ani drugie( ͡° ͜ʖ ͡°) Miedzy Bogiem a prawda, to, ze Ty nie wezmiesz nic ponizej 5k to nie znaczy, ze ktos nie wezmie bez wachania roboty za tysiaka. Malo to ludzi, ktorzy cos potrafia ale wola siedziec caly dzien i dajmy na to grac w wowa niz sobie isc na miesiac do roboty i na nowa karte graficzna zarobic.
@razvizion:
Ile masz lat?
w podstawowce pracowalem w livia express czy jakos tak, ganialo sie z puszka i zbieralo na leczenie Jasia czy Małgosi. Jak zarobilismy z chlopakami 30zł to był szał( ͡° ͜ʖ ͡°)
@rbielawski: @lupaczkokosow: nie zapomnij zaoferować 'terminową wypłatę wynagrodzenia'. Jak dla mnie największy hit ogłoszeń. Pracodawca oferuje, że wypłaci kasę w ustalonym terminie XD super, dobry z Ciebie człowiek XD
nie no.. wyplata należy się pracownikowi jak psu buda;p Nie wiem co to za firmy skoro musza o tym przypominać xD
@xpemo22x:
Nie znam sie jakos szczegolnie, ale chyba w malym miasteczku nawet srednio ogarniajacy pracownik jest bardziej w cenie, niz w wielkim, gdzie ludzi na jego poziomie jest na peczki;p
W jakim miescie jest tych programistow na peczki? To moze tam przenies swoj biznes.
nic nie mowie, ale juz 6 pw dostalem z cv xD