Aktywne Wpisy

CrispySabcia +28
#slubodpierwszegowejrzenia
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
Będzie teraz wszystko przeżywał. Przecież dobrze wiedział gdzie się zgłaszał i jak to wygląda. Widać, że już nie wytrzymuje emocjonalne, a to dopiero początek 💨💨
źródło: 1000066444
Pobierz

Elo, znajde 3 studenciakow z miare biegla znajomoscia C# i znajomoscia visual studio na miesiac za 1.5k netto?;p
@lupaczkokosow: Mam nadzieję że nie.
nie
Fakt, mala kasa. Ale moze jak ktos bez doswiadczenia i pierwsza mala fucha to sie znajdzie.
Wrzuce ogloszenie gdzies na gumtree i zobaczymy
@rbielawski: ty się śmiej, szukałem ludzi do startupu ostatnio i strasznie kusiło mnie żeby tak napisać xD
niby tak, ale nie chcialbym zajechac jednego czlowieka xD
@tata_marcina:
ktos Ci plusika jednego zabrac;(
fakt faktem mam wiekszy projekt do zrobienia, zyski mam nadzieje bedzie generowac calkiem niezle (odbior tresci bardzo duzy, ale brak przodującego (czy nawet jako tako prosperującego) medium) Pierwotnie myslalem, zeby dac im te 1.5k + 10-15% miesiecznie przez pierwszy rok z dochodów, ale boje się, że taki system nie zadziala
Panie, moja pierwsza fucha byla za kilka stowek xD Od czegos trzeba zaczac
@matek85:
no bez zartow cumplu, 1.5k na pracownika;p
Niestety
@ThePawel:
to moze poszukam jakis z polamanymi nogami czy cos, z urzedu pracy jeszcze jakies dofinansowanie mozna dla nich dostac;p