Wpis z mikrobloga

W co ja się wpakowałem ?
Z kim zadarłem ?
Wracam po pracy do domu a na mojej poduszce leży kartka. Mieszkam sam i myślę, że może to mieć coś wspólnego z tym wpisem:

http://www.wykop.pl/wpis/14520511/wpadlem-na-pomysl-stworzenia-tajnej-wykopowej-orga/

Dlatego wzywam wszystkich swoich adeptów. Sytuacja jest wyjątkowa. Co oznaczają te liczby ? Boję się.

@seikii: @Michaszki: @Dolan: @Lubie-po-polsku: @historiofil: @pentokwark: @seikii: @PointForce: @Green81: @crackhack: @Bladi89:

Pomysł tajnej organizacji zawieszam aż do odwołania.

Treść kartki to:

Milcz Szmato!

Nasze palce sięgają dalej niż myślisz

17,16,24,23,10,4,24
4,16
15,1,19
17,16,24,15,1,15
24,1,11,18,5,20,H

#csiwykop
dzerald - W co ja się wpakowałem ?
Z kim zadarłem ?
Wracam po pracy do domu a na mo...

źródło: comment_b1L7rBDSqYgptILjI965LQzBA3JvMLgV.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Bladi89: Jeśli to prawda otrzymasz swoje 10% Jeśli się mylisz to znaczy, że mam olbrzymie kłopoty. Kim jest H? Może to ma związek z Hitlerem ? Co oznacza ten cyrkiel z linijką? Dzisiaj jadłem obiad w restauracji i na deser dostałem rogal przebity cyrklem.
  • Odpowiedz
eśli to prawda otrzymasz swoje 10% Jeśli się mylisz to znaczy, że mam olbrzymie kłopoty. Kim jest H? Może to ma związek z Hitlerem ? Co oznacza ten cyrkiel z linijką? Dzisiaj jadłem obiad w restauracji i na deser dostałem rogal przebity cyrklem.

@dzerald: Myślę, że to poprostu ich znak rozpoznawczy. Żydzi zawsze byli pazerni na czyjeś pieniądze czy złoto (w języku angielskim złoto to gold). Więc nie dziwi mnie
  • Odpowiedz
@seikii:
Numer 0 powiedział kiedyś.
" Na dnie oceanu żyją rurkowce. I żyją sobie całkowicie bezpiecznie od milionów lat. Po prostu sobie żyją."
I my musimy być jak te rurkowce
  • Odpowiedz
  • 1
@dzerald: Dobra niech będzie. Jesteś wspaniałą osobą nr. 1. Gdyby nie ty dalej byłbym tylko zwykłym szarym piwniczaninem. Jeśli kiedykolwiek będziesz mnie potrzebował wiesz gdzie mnie znaleźć. Chwała TWOPPWnŚ!
  • Odpowiedz