@kawa-i-p-------y: O gustach się nie dyskutuje, żeby nie prowadzić takich jałowych dyskusji jak ta, bo ludzie są różni i mają różne upodobania. Bo szkoda czasu na udowadnianie czyja racja jest mojsza.
@kawa-i-p-------y: Pod warunkiem że prowadzi się je z kimś na poziomie, kto nie traktuje kogoś z odmiennym zdaniem jako osoby z cyt. "guwnogustem". Btw, #nazigrammar
@PrzemytnikCzosnku: Argument o jedzeniu w kontekście gustu to jeden z moich ulubionych xD zgoda, może ci smakować schabowy z ziemniaki, co nie zmienia faktu, ze to prymitywne danie. A jesli lubisz prymitywne danie, ti masz prymitywny gust
@Rvdek: KURDE KTO MI WYTLUMACZY CZEMU W KAZDEJ PIOSENCE CHCECIE PALIC BEBILON ? PRZECIEZ TEGO SIE NIE DA PALIC HEHE MUSI OSTRO DUSIC XD PALIC TAKI PROSZEK HEHEH I SPIEWO ZE TO ILUZJA JAKIE TYPY SIE NACPAJO POTEM MOWIA GLUPOTY JAKA ILUZJA PRZECIEZ JEST TAKIE COS W KAZDYM SKLEPIE JA JEBE ( ͡°͜ʖ͡°)
@Im_from_alaska: a ja chce sobie z rodziną w--------ć w niedziele na obiadek schabowego z ziemniaczkami i mizerią a dnia następnego o----ć łososia w sosie rabarbarowym i z czymś jeszcze. Bo lubię i to i to, co teras?
Kilkaset tysięcy żeby jeździć w kurtce z prędkością dużego to całkiem rozsądny wybór. To chyba taka nowa definicja lukausu w Polsce. Bez spinki tylko:p #transport #bogactwo #zima
Komentarz usunięty przez moderatora
@hurin: o gustach się dyskutuje, bo dyskusje wzbogacają.
Jak się dyskutuje o gustach, to nie miesza się osoby o odmiennym guście z błotem.
Z szacunkiem.
źródło: comment_CeOzPvj3Rs1OILOpcZYKWOVs65iGDJlo.jpg
PobierzXDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora
@Im_from_alaska: może ci których ty znasz, bo ja znam kilku i nic się nie zgadza
@PrzemytnikCzosnku: