@PrzemytnikCzosnku: hej, skoro według ciebie nie ma muzyki lepszej czy gorszej to uważasz, że dajmy na to taki Vivaldi grał taką samą muzykę co zespół Boys? I czy słuchacze Vivaldiego i Boysów są tak samo inteligentni? I dlaczego w ogóle się wypowiadasz o muzyce, skoro sam się przyznałeś, że się na niej nie znasz?
@XpedobearX: Oj zapomniałem, nie znam się na muzyce - odróżnienie rapsów od hiphopów.
Idę usunąć konto, bo jestem #podczlowiekiem, który gada z #podludzmi, którzy słuchają gatunków muzyki z czarnejlisty wykopu, nie zasługuję na to żeby być w społeczności ,,Elity Internetu"
@PrzemytnikCzosnku: weź posmaruj sobie dupę jakąś maścią kojącą, wyłącz komputer i idź sobie na spacer, ładna pogoda jest, a ty się tylko pogrążasz w internecie
Tak p---------e o tym co jest lepsze a co gorsze a jak jebniecie 4 piwa to na imprezce będziecie się bawić pod weekend, boysów, Maryle Rodowicz i Stachurskiego.
@krol_bolu: Nie mierz wszystkich swoją i swoich znajomych miarą.
I dlaczego w ogóle się wypowiadasz o muzyce, skoro sam się przyznałeś, że się na niej nie znasz?
@hurin: ciekawe o czym w takim razie rozmawiasz ze swoimi znajomymi
Komentarz usunięty przez autora
Idę usunąć konto, bo jestem #podczlowiekiem, który gada z #podludzmi, którzy słuchają gatunków muzyki z czarnejlisty wykopu, nie zasługuję na to żeby być w społeczności ,,Elity Internetu"
W dodatku kogo nazywa się swetrem?
@krol_bolu: Nie mierz wszystkich swoją i swoich znajomych miarą.
Oby Was nie oceniano na podstawie tego jakiej muzyki słuchacie albo jak się ubieracie (styl)
@XpedobearX
Nigdzie nie mogę znaleźć znaczenia słowa ,,Sweter" odpisałbyś mi priv #nadczlowieku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PrzemytnikCzosnku: To się nazywa "stereotyp".
Aż tak cię to boli xD?
.