Wpis z mikrobloga

Tak od nosnie wczorajszego mojego wpisu: http://www.wykop.pl/wpis/13975313/k---a-musze-sie-gdzies-wyzalic-jestem-ze-swoja-kob/

Powiem wam, ze mam mega nerwa i jestem strasznie roztrzesiony, wiec z gory przepraszam za jakiekolwiek bledy itd. Otoz wczoraj postanowilem posledzic moja luba, wiec tak:
17:20 - stalem pod jej domem i czekalem, az wyjdzie i pojedzie do kolezanki (tak mi napisala smsa)
17:50 - wsiadla do auta i pojechala ok. 7km - w miejsce gdzie nie ma zadnej, ale to zadnej kolezanki, trzymalem caly czas bezpieczna odleglosc i jechalem kumpla autem
18:15 - zatrzymala sie i udala sie do domu i to na pewno nie rodziny czy tez jakies kolezanki
22:20 - opuscila ten i udala sie do siebie (caly czas mi piszac, ze jest u kolezanki...
22:35 - wrocila do domu, napisala mi wiadomosc ze jest zmeczona i jest spiaca
23:20 - postanowilem wrocic do domu i z rana pod jechac pod dom, w ktorym byla
Nastepnego dnia:
7:00 - juz bylem pod tym tajemniczym domem i obserwowalem kto z niego wychodzi
10:10 - wyszedl typek wiek ok. 26 lat, widac ze bogaty, dobre ubrany, dobre auto itd.

Mirki jestem pewien ze ta szmata mnie zdradza... Siedze w domu i mam niesamowita k-----e, cos mnie strzela i za bardzo nie wiem co zrobic. Wiec Mirki pomozcie mi, co mam zrobic, aby ja to najbardziej za bolalo ? Zdecyduje sie na najbardziej rozsadne i najbardziej zaplusowane rozwiazanie... Chce sie na niej bardzo odegrac. #pomocy #zdrada #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 195
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@endipek: Rozumiem doskonale. Też nie widzę sensu i celu w takich związkach na które poświęcasz czas i wkłady emocjonalne a potem wszystko się kończy, ale to, że go nie dostrzegamy nie znaczy, że go nie ma. Być moze potrzeba na to czasu i spojrzenia nie przez filtr żalu po stracie.
Rób teraz to wszystko czego nie robiłeś wcześniej.
  • Odpowiedz
@endipek: Miałam dużo wsparcia i obowiązków, w tym nowych. Ale bardzo źle to znosiłam momentami. Nie mogę powiedzieć, że sobie "radziłam", po prostu wiedziałam, że muszę to przetrwać, przeboleć, przepłakać a kiedyś będzie lepiej.
  • Odpowiedz
@EmilDamian: Jak zrywac to zrob to tak by cie popamietala i nigdy nie zapomniala za to co zrobila. Utrudnij, uprzykrzyj jej zycie jak najbardziej. Tak jak mowili - rob zdjecia, wez jej rzeczy i oddaj tamtemu facetowi jak beda, powiedz jej rodzinie, na fb, znajomym.
  • Odpowiedz
@EmilDamian: powiedz, że ma przystojnego byłego, jak się spyta o kogo chodzi, to powiedz, że o Ciebie. Tylko frajer i mentalne zero by się mściło na exach, serio*

no, chyba, że r-------a Ci samochód/straciłeś $$$/etc
  • Odpowiedz
@EmilDamian: najlepiej nie pytac wprost- czy mnie zdradzasz. Najlepsze sa dwa pytania. 1. Jak sadzisz czy istnieje mozliwosc ze ktos cie widzial jak wieczorem wychodzisz z jakiegos domu poza miastem? 2.jaka kare bys wymierzyla najblizszej osobie ktora cie oszukuje? Pytasz i ogladasz teatr na jej twarzy.
  • Odpowiedz