Wpis z mikrobloga

Tak od nosnie wczorajszego mojego wpisu: http://www.wykop.pl/wpis/13975313/k---a-musze-sie-gdzies-wyzalic-jestem-ze-swoja-kob/

Powiem wam, ze mam mega nerwa i jestem strasznie roztrzesiony, wiec z gory przepraszam za jakiekolwiek bledy itd. Otoz wczoraj postanowilem posledzic moja luba, wiec tak:
17:20 - stalem pod jej domem i czekalem, az wyjdzie i pojedzie do kolezanki (tak mi napisala smsa)
17:50 - wsiadla do auta i pojechala ok. 7km - w miejsce gdzie nie ma zadnej, ale to zadnej kolezanki, trzymalem caly czas bezpieczna odleglosc i jechalem kumpla autem
18:15 - zatrzymala sie i udala sie do domu i to na pewno nie rodziny czy tez jakies kolezanki
22:20 - opuscila ten i udala sie do siebie (caly czas mi piszac, ze jest u kolezanki...
22:35 - wrocila do domu, napisala mi wiadomosc ze jest zmeczona i jest spiaca
23:20 - postanowilem wrocic do domu i z rana pod jechac pod dom, w ktorym byla
Nastepnego dnia:
7:00 - juz bylem pod tym tajemniczym domem i obserwowalem kto z niego wychodzi
10:10 - wyszedl typek wiek ok. 26 lat, widac ze bogaty, dobre ubrany, dobre auto itd.

Mirki jestem pewien ze ta szmata mnie zdradza... Siedze w domu i mam niesamowita k-----e, cos mnie strzela i za bardzo nie wiem co zrobic. Wiec Mirki pomozcie mi, co mam zrobic, aby ja to najbardziej za bolalo ? Zdecyduje sie na najbardziej rozsadne i najbardziej zaplusowane rozwiazanie... Chce sie na niej bardzo odegrac. #pomocy #zdrada #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 195
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EmilDamian: Nie myśl o niej. Ona nie jest ważna. Jeśli ją zbluzgasz, to ona będzie miała to gdzieś pewnie, a Ty tylko z czasem poczujesz się źle z własną słabością. Jeśli się zemścisz, to po czasie dopadną Cię wyrzuty sumienia i również nie będziesz w najlepszym stanie psychicznym.
Najważniejszy jesteś Ty. Masz koło siebie niewierną, nieuczciwą osobę, więc wykreśl ją całkowicie ze swojego życia. Zablokuj jej numer, fejsa, skype, maila
  • Odpowiedz
@EmilDamian: Postaraj się, kup kwiatki, zaproś do restauracji na kolację, bądź czuły i uprzejmy, a na koniec zadaj jej bardzo ważne pytanie ... nie, nie o rękę. Zadaj pytanie who the fuck is this guy! Usłysz prawdę albo wykręty - po reakcji organizmu rozpoznasz. Zapłać, wyjdź. Zrób to jak p--------y król życia. Nie patrz za siebie. Elo
  • Odpowiedz
@EmilDamian: Pytanie czy ten gość o niej wie. Trudno ci to będzie ustalić ale jeśli by się udało i okazało, że jednak nie wie. To możesz od niej odejść, a jednocześnie z----ć jej tamtem związek. Jak zostanie sama na lodzie to powinno najbardziej ją zapiec.
  • Odpowiedz
@Mirabelkowa: ja o swojej nie moglem przestac myslec przez miesiąc, może jeszcze plus tydzień. Ale myśleć na zasadzie jako TA moja słodka i kochająca dziewczyna. Bo teraz tez o niej mysle ale przed chwila wyszedlem na fajke i spojrzałem przed siebie, pomyślałem że mam ją w dupie. Ją samą owszem, ale gdzieś głęboko siedzi we mnie uraza, tzn. przez to jak mnie potraktowała. Tyle starań, stawania na głowie, cuda itd.
  • Odpowiedz
@endipek: Rozumiem Cię doskonale. Miałam te same etapy po zerwaniu z chłopakiem. Najpierw nie mogłam się pogodzić z tym, że "mój kochany X' okazał się taki i owaki, potem miałam urazę, że tyle z siebie dałam, on tego nie docenił etc, a teraz patrzę na to bardziej trzeźwym okiem: widzę wady, zalety, ale głównie wady i wymazuje wspólne plany z pamięci robiąc miejsce na coś nowego. Niekoniecznie związek.
  • Odpowiedz
@Mirabelkowa: mnie najbardziej boli teraz to, ze mam mnostwo czasu ktorego nie moge zagospodarowac a znajomych zero. Niestety byli tacy a nie inni i wielu z nich okazalo sie byc osobami albo dwulicowymi albo interesownymi. Jak ja nie zaproponowalem spotkania ( a potem przestalem proponowac ) to nikt sie nie odezwal. Z czasem wszyscy poszli w cholere. Ale jak czegos potrzebowali to oczywiscie, od razu zainteresowani. Szkoda tego wszystkiego w
  • Odpowiedz