@vieniasn: ja jestem jakis zyebany bo myślałem ze to do czego innego xD a z drugiej strony sa takie pompowane, co wkładasz do ucha i pompujesz, nie wiem jakie to opinie ale imo warto sprawdzić
@vieniasn: nie wiem czy testowałeś takie, laser lite, one bardzo dobrze wygłuszają, dziwny kształt mają i ja zacząłem nawet odcinać tam gdzie się rozszerzają żeby się nie rozszerzały bo mnie uszy bolały i nadal nieźle wygłuszają
@vieniasn: Ja kiedyś kupiłem chyba nawet takie za 5 dych i też po nich uszy bolały. Mamy AI, wykop 2.0, latamy w kosmos, ale porządnych zatyczek jeszcze ludzkość nie wymyśliła...
@vieniasn: jeszcze takie używałem kiedyś to one słabiej wygłuszają ale za to uszy mnie po nich nie bolały, może dla ciebie wygłuszenie byłoby wystarczające, chociaż to i tak wszystko zależy od ucha, jednemu lepsze będą takie a innemu takie
@Teuvo: ja z zakładu pracy pożyczył kiedyś takie 3m lepsze i miałem też najtańsze i jakieś losowe z apteki i zawsze źle muszę te laserowe kiedyś znaleźć gdzieś na miejscu na próbę dość wygodne są takie z ali to znowu wygłuszenie mają średnie
Mamy AI, wykop 2.0, latamy w kosmos, ale porządnych zatyczek jeszcze ludzkość nie wymyśliła...
@Project_Im_Not_Going_In: @vieniasn potrzebne są nie tyle zatyczki co słuchawki z dobrym ANC o takiej konstrukcji żeby dało się w nich spać i baterii wytrzymującej całą noc, mogą być nawet bez funkcji odtwarzania muzyki, byle dobre ANC miały
@vieniasn: wyglądają jak te Loop Quiet które ja kiedyś kupił jak frajer za dużo pieniędzy a one nic w ogóle nie wygłuszają, nawet ich na 1 noc nie założyłem bo nie było sensu.
@vieniasn gorąco polecam te, świetnie się trzymają w uchu, tłumią tak że się można na budzik nie obudzić, prawie ich nie czuć i 50 par za 30 zł na allegro kupiłem z tego co pamiętam. Od tych gumowych mnie zawsze ucho bolało i mi wypadały przez sen
p0lski szon usuwający Instagrama po tym jak wyciekły jej maile z Epsteinem i teraz cały świat wie że jej "ciężką pracą", którą dorobiła się sławy było zwyczajne ku***nie się. ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #epstein
źródło: 1000048075
Pobierz@Teuvo to można ciach końcówkę ja już zdesperowany szukam znośnych niedrogich
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierzmuszę te laserowe kiedyś znaleźć gdzieś na miejscu na próbę
dość wygodne są takie z ali to znowu wygłuszenie mają średnie
źródło: 1000048079
Pobierz@Project_Im_Not_Going_In: @vieniasn potrzebne są nie tyle zatyczki co słuchawki z dobrym ANC o takiej konstrukcji żeby dało się w nich spać i baterii wytrzymującej całą noc, mogą być nawet bez funkcji odtwarzania muzyki, byle dobre ANC miały
źródło: temp_file8506205047668184705
Pobierz