Powiem wam, ze mam mega nerwa i jestem strasznie roztrzesiony, wiec z gory przepraszam za jakiekolwiek bledy itd. Otoz wczoraj postanowilem posledzic moja luba, wiec tak: 17:20 - stalem pod jej domem i czekalem, az wyjdzie i pojedzie do kolezanki (tak mi napisala smsa) 17:50 - wsiadla do auta i pojechala ok. 7km - w miejsce gdzie nie ma zadnej, ale to zadnej kolezanki, trzymalem caly czas bezpieczna odleglosc i jechalem kumpla autem 18:15 - zatrzymala sie i udala sie do domu i to na pewno nie rodziny czy tez jakies kolezanki 22:20 - opuscila ten i udala sie do siebie (caly czas mi piszac, ze jest u kolezanki... 22:35 - wrocila do domu, napisala mi wiadomosc ze jest zmeczona i jest spiaca 23:20 - postanowilem wrocic do domu i z rana pod jechac pod dom, w ktorym byla Nastepnego dnia: 7:00 - juz bylem pod tym tajemniczym domem i obserwowalem kto z niego wychodzi 10:10 - wyszedl typek wiek ok. 26 lat, widac ze bogaty, dobre ubrany, dobre auto itd.
Mirki jestem pewien ze ta szmata mnie zdradza... Siedze w domu i mam niesamowita k-----e, cos mnie strzela i za bardzo nie wiem co zrobic. Wiec Mirki pomozcie mi, co mam zrobic, aby ja to najbardziej za bolalo ? Zdecyduje sie na najbardziej rozsadne i najbardziej zaplusowane rozwiazanie... Chce sie na niej bardzo odegrac. #pomocy #zdrada #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
@EmilDamian: zemsta nic CI nie da myslisz ,ze bedzie ja to bolalo ,ze sie dowiedziales ? Ewentualnie uzyj facebooka zrob fotu i wyjeb jej posta niech wszyscy zobacza z kim maja do czynienia
Ja tam swojej byłej przetrzepałem galoty na maksa, robiłem to czego wcześniej bym nie zrobił, rano wpakowałem w autobus i powiedziałem żegnaj na zawsze szmato, mina tej gnidy bezcenna :)
@EmilDamian: Jako terapię po złamanym sercu proponuję jak najszybciej rozglądać się za innymi. To najlepszy lek. Dawkować: 10 dziewic na 1 zranione serce. Poprawa nastąpi po każdej z nich, a po 10 będziesz już wyleczony w 100%.
@EmilDamian: :/ Suka. jak dla mnie pomysł @kajutakaja jest naprawdę dobry. jak można okłamywać kogoś z kim sie tyle jest... jakby nie mogła normalnie pogadać -.-
Powiem wam, ze mam mega nerwa i jestem strasznie roztrzesiony, wiec z gory przepraszam za jakiekolwiek bledy itd. Otoz wczoraj postanowilem posledzic moja luba, wiec tak:
17:20 - stalem pod jej domem i czekalem, az wyjdzie i pojedzie do kolezanki (tak mi napisala smsa)
17:50 - wsiadla do auta i pojechala ok. 7km - w miejsce gdzie nie ma zadnej, ale to zadnej kolezanki, trzymalem caly czas bezpieczna odleglosc i jechalem kumpla autem
18:15 - zatrzymala sie i udala sie do domu i to na pewno nie rodziny czy tez jakies kolezanki
22:20 - opuscila ten i udala sie do siebie (caly czas mi piszac, ze jest u kolezanki...
22:35 - wrocila do domu, napisala mi wiadomosc ze jest zmeczona i jest spiaca
23:20 - postanowilem wrocic do domu i z rana pod jechac pod dom, w ktorym byla
Nastepnego dnia:
7:00 - juz bylem pod tym tajemniczym domem i obserwowalem kto z niego wychodzi
10:10 - wyszedl typek wiek ok. 26 lat, widac ze bogaty, dobre ubrany, dobre auto itd.
Mirki jestem pewien ze ta szmata mnie zdradza... Siedze w domu i mam niesamowita k-----e, cos mnie strzela i za bardzo nie wiem co zrobic. Wiec Mirki pomozcie mi, co mam zrobic, aby ja to najbardziej za bolalo ? Zdecyduje sie na najbardziej rozsadne i najbardziej zaplusowane rozwiazanie... Chce sie na niej bardzo odegrac. #pomocy #zdrada #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
jak dla mnie pomysł @kajutakaja jest naprawdę dobry.
jak można okłamywać kogoś z kim sie tyle jest... jakby nie mogła normalnie pogadać -.-
i wolaj jak coś. trzymaj sie cieplutko