Wpis z mikrobloga

Tak od nosnie wczorajszego mojego wpisu: http://www.wykop.pl/wpis/13975313/#!$%@?-musze-sie-gdzies-wyzalic-jestem-ze-swoja-kob/

Powiem wam, ze mam mega nerwa i jestem strasznie roztrzesiony, wiec z gory przepraszam za jakiekolwiek bledy itd. Otoz wczoraj postanowilem posledzic moja luba, wiec tak:
17:20 - stalem pod jej domem i czekalem, az wyjdzie i pojedzie do kolezanki (tak mi napisala smsa)
17:50 - wsiadla do auta i pojechala ok. 7km - w miejsce gdzie nie ma zadnej, ale to zadnej kolezanki, trzymalem caly czas bezpieczna odleglosc i jechalem kumpla autem
18:15 - zatrzymala sie i udala sie do domu i to na pewno nie rodziny czy tez jakies kolezanki
22:20 - opuscila ten i udala sie do siebie (caly czas mi piszac, ze jest u kolezanki...
22:35 - wrocila do domu, napisala mi wiadomosc ze jest zmeczona i jest spiaca
23:20 - postanowilem wrocic do domu i z rana pod jechac pod dom, w ktorym byla
Nastepnego dnia:
7:00 - juz bylem pod tym tajemniczym domem i obserwowalem kto z niego wychodzi
10:10 - wyszedl typek wiek ok. 26 lat, widac ze bogaty, dobre ubrany, dobre auto itd.

Mirki jestem pewien ze ta szmata mnie zdradza... Siedze w domu i mam niesamowita #!$%@?, cos mnie strzela i za bardzo nie wiem co zrobic. Wiec Mirki pomozcie mi, co mam zrobic, aby ja to najbardziej za bolalo ? Zdecyduje sie na najbardziej rozsadne i najbardziej zaplusowane rozwiazanie... Chce sie na niej bardzo odegrac. #pomocy #zdrada #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
  • 195
  • Odpowiedz
@EmilDamian:
Moim zdaniem najlepszy sposób to konfrontacja. Powiesz jej co i jak, zobaczysz jej reakcję. Wyjdziesz i zostawisz.
Nie spinaj się, nie szykuj zemsty, bo nic ci to nie da. Bez nerwów. Złość, nienawiść tylko zjedzą cię od środka. Gruba kreska i już.
Tak jak powiedzieli @Mirabelkowa i @zkandal - pocierpisz, posmucisz się wieczorem, ale po pewnym czasie przejdzie a ty wyjdziesz z tego mądrzejszy i silniejszy.

Trzymaj
  • Odpowiedz
@EmilDamian: Zrób tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) Idz do kolesia, wyłóż mu sprawę i powiedz, że może kontyuować ale pod warunkiem, że będzie Ci płacił 10zł od każdego spotkania XD
Niech kasę przywozi do Ciebie do domu tak żeby nie było Twojej dziewczyny na miejscu. I pozwól mu zrozumieć, że jak przywozi kasę do Ciebie to jej nie będzie, tak z kilka razy.
W końcu umów
  • Odpowiedz
@Mirabelkowa: @endipek: Nie wiem czy pamiętacie moja historie sprzed trzech miesięcy ponad ale mi sie udalo ogarnac i wydaje mi się ze w 100% sie wyleczyłem. Tak jak poczułem sie szczesliwy w poprzedni weekend to życzę wam wszystkim tego :) nie ucieklem od rozkmin na temat tego związku (głównie w pracy +wieczory) a jak tylko bylem wolny to bardzo dużo aktywności na powietrzu i pomoglo :) na dniach
  • Odpowiedz
Spotkaj się z nią, zerżnij jak dziwkę, daj 10zł i każ #!$%@?ć do nowego chłoptasia.

@Mentu12: ja tu widzę 200 plusów a później na wykopie płacz ze rozowepaski traktuja seks jako nagrode dla faceta i ze jest to #!$%@?, co za zajebista logika.

Loda mu powinna zrobić, a wlasciwie to powinien ja wyruchać w ryj i wtedy rzucić te 10zł
  • Odpowiedz