Aktywne Wpisy
mickpl +501
Uważam, że Rafał Trzaskowski nie powinien zostać prezydentem. Po prostu.
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci
Człowiek, który współrządzi partią, która chce zniszczyć życie setkom tysięcy młodych ludzi przez forsowanie kredytów 0% aby spasiona deweloperka spasła się nawet bardziej nie nadaje się na takie stanowisko.
Tu nawet nie ma o czym dyskutować.
#nieruchomosci
mickpl +995
TVN w Faktach obszerny materiał o kredytach 0% i tym, że 1/3 wpłat na kampanię KO pochodziła od deweloperów.
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
Konrad Frysztak, czyli ten polityk KO, który jako pierwszy ogłosił 0% 3 stycznia pedzioł, że nic o sprawie nie wie XD
#nieruchomosci
I możemy wykorzystać by osiągnąć wspólny język w sprawie homoseksualistów XDDD
A mnie nie przekreślają ale i nie ufają XDDD
A i @sorek masz rację XD stalkuje w słusznej sprawie jak widać XDDD
KISNE
ZAWOŁAM MOJĄ PIĘKNĄ SPAMLISTĘ
#afera
#neuropa
#4konserwy
#bekazprawakow
@tomekwl3 @shann @BaronOpryskus @jacekKobr @Zircon @FairyAngel @Staruch @PiersiowkaPelnaZiol @supremin1 @Clark_Nova @sermaciej
@kontodlapolityki @madegg @Lipathor @Keczupp @instinCtoriginal @Songbird @geomag42 @Ripper @ZjednoczonaEuropa @Maonne
@pila_mechaniczna @grzegorz-zielinski @steemm @fantomasas @Cheater @Janusz-Palikot @kiera1 @Dziki_wieprz @Tamerlan
@operatorGleboGryzarki @naczelny_psychiatra @EuropaDobra @biczplis @koroluk @Baron_Al_von_PuciPusia @Ginden @Zwanek @Blaskun
@instinCtoriginal @Ryszard-Nienaski @SuperPunia @Keffiro @Spaceman_ @kruger92 @bajorson @xeeeeeeenu @siema_mordo
@dzordzyk @Kaczypawlak @Slowbro @jaksiepatrzy @Goethe @Your_Nightmare @AlgorytmPrima @Impresjonista @Magnez76 @tetradon777
@noel_gallagher @dol_bupy @jestem-tu @szalony_kefir @Vuzet_na_zimno @Choir @watrobaciemnosci
@augustulus @Hoff @czarodziejski_flet @kondzio777 @ElCazador @Xivid @Robertt240 @erplus @vi4rus @Tryl
@majsterzpolski @skubi_chrupacz @mateusz-skrzyniecki1 @DzunglaKrolLwa @maject @Impresjonista @FcMarekDupnica @Belsen
@pakoz
@sermaciej: Tak XD
@grzegorz-zielinski: Wołanie jest super XD
@Arthuro: To grupa konserw która manipuluje wykopem i ludźmi jak widać XD