Aktywne Wpisy
Kinda +530
Głosować powinni móc tylko ludzie pracujący i mieszkający w polsce. Bezrobotni i ludzie którzy wyjechali powinni mieć #!$%@? do powiedzenia o polsce.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
martwyplod +169
Teraz na wykopie większość jest przeciwko PiS, ciekawi mnie jak wygra koalicja obywatelska ile czasu będzie musiało minąć żeby wykop zaczął ich #!$%@?ć ?( ͡° ͜ʖ ͡°)
I możemy wykorzystać by osiągnąć wspólny język w sprawie homoseksualistów XDDD
A mnie nie przekreślają ale i nie ufają XDDD
A i @sorek masz rację XD stalkuje w słusznej sprawie jak widać XDDD
KISNE
ZAWOŁAM MOJĄ PIĘKNĄ SPAMLISTĘ
#afera
#neuropa
#4konserwy
#bekazprawakow
Komentarz usunięty przez autora
Panie, ja jestem transrasowym drag queen, jutro może będę białym heteroseksualnym mężczyzną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@volq: przeliczyłeś się ;)
@SuperPunia: Wyobraziłem sobie taki spot. Widok zza okna, bawiące się dzieci, ludzie jadący do pracy. Jakaś lekka muzyka, niczym z filmów motywacyjnych. I kobiecy głos: Ludzie często pytają mnie.... ( ͡° ͜ʖ ͡
CHCESZ MI ODMÓWIĆ PRAWA DO BYCIA CZARNĄ?!
Prawie jak z reklamy środka na swędzące krocze.
@pila_mechaniczna: Masz w avatarku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sermaciej: Kup dużo chloroformu!
@SuperPunia: nt. Ciebie napisałem jedną rzecz, którą przytoczył ktoś wcześniej (czyli nie wywlekłem nic z naszych PW). Zresztą broniłem Ciebie i Twoich
Drogi Sorku!
Nasze rozmowy na temat lgbt były super, aczkolwiek bardzo bym cię prosiła o powstrzymanie się z ujawnianiem informacji na temat cudzego życia uczuciowo-łóżkowego.
Dzięki za bronienie, ale sorry, przejechałam się na tobie.
Koniec dramy w tym temacie.
Czekam na kolejne smaczki z fajnej i milusiej grupki.