Aktywne Wpisy
dawig123 0
Szukam do swojej małej działalności pracownika - działalność w Katowicach, praca to obsługa klienta. Jedyne wymagania to Angielski B2, niemiecki B2, prawo jazdy, podstawy komputera wiadomo i tyle, doświadczenie niewymagane - ile byście takiemu pracownikowi zaoferowali? Wiem, że za minimalną nie ma szans przez niemiecki ale UoP i 5200-5500 brutto będzie ok myślicie?
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki
#katowice #pracbaza #korposwiat #praca #niemiecki

Mirkosoft +28

Jeszcze gorzej jak z naprzeciwka taki jedzie. 100-200 metrów nie widzę kompletnie nic, bo jestem całkowicie oślepiony. Czy to taki problem dobrze ustawić światła, czy nagle pojawiła się potrzeba jeżdżenia na szperaczach przeciwlotniczych z II WŚ?
Najgorsi są Janusze co najebią itemów do bagażnika jak z żoną Grażynką jadą na wakacje, ale nie pomyśli jeden z drugim, że mu tył 'usiadł' i ma takie magiczne pokrętło/przełącznik którym może sobie wyregulować poziom świateł.
Jak normalnie jestem spokojnym człowiekiem i nie wyklinam innych kierowców, to takich ze z-------i światłami co świecą po mordzie bym n---------ł metalowym prętem i słuchał dźwięku pękających kości w międzyczasie świecąc im po ryju reflektorem teatralnym.
#gorzkiezale #motoryzacja #samochody #boldupy
źródło: comment_KRwrh4t9bdermH1rlqteICWxfBxOxFEd.jpg
Pobierz@Nie-widze-schodow: Jak sądzę mamy tu miłośnika filmów typu "three men one hammer".
@rdy: nie oszczedzają na paliwie tylko na żarówkach.
Komentarz usunięty przez autora
też ogromna oszczędność, zanim zwróci się zakup poządnych ledów za 200-300zł to minie kilka lat. Ile razy żarówki wymieniasz w ciągu roku? Normalny kierowca max raz na rok, nie liczę oczywiście ludzi co jeżdzą bardzo dużo
@rdy: Są auta które mają problemy z elektryką między innymi przepalającymi się żarówkami, nikt nie zakłada świateł dziennych żeby oszczędzać na paliwie, tylko na żarówkach. Żarówka ksenonowa to jakieś 300zł ,a bodajże przy spalonym
@thampel5: Wszystkie żarówki do świateł mijania i drogowych wymienia się parami.
@Mave: wut? Na jakim skrzyżowaniu? xD
@Nie-widze-schodow: http://www.wykop.pl/wpis/13900441/ciekawostki-motoryzacja-carboners-jak-ktos-narzeka/
@JokerBonifacy: mam samo ściemniające się lusterko wsteczne (i zewnętrzne razem z nim) - świetny bajer.
A co do tematu, to poważnie taki problem z ustawieniem świateł? Pierwsze, co zrobiłem po kupnie auta, to pojechałem na OSKP i m.in. poprosiłem o ustawienie świateł.