Aktywne Wpisy
saji +232
Nie mogę w tym kraju jeździć samochodem. Praktycznie wszyscy ignorują przepisy. Zaczyna się pewnie niewinnie: "50km/h"? Prosta droga, przecież można pocisnąć 70." I dzięki takiej furtce zaczyna się dalsze olewanie. Gdyby to była kwestia gapiostwa to jeszcze pół biedy, ale nie- to mentalność. Nawet jak kierowca kogoś zabije (no chyba, że jest bogaty i trafi na rodzinę z małym dzieckiem) to w komentarz pod artykułem zaczyna się obrona.
W ten weekend dalszy
W ten weekend dalszy
starboy9 +128
polactwo to stan umysłu, siedzę sobie na lotnisku do odlotu godzina, a Polacy już się w kolejkę ustawili przy bramce xD obok pełno wolnych miejsc siedzących żeby czasem bez nich nie odlecieli xD
Jeszcze gorzej jak z naprzeciwka taki jedzie. 100-200 metrów nie widzę kompletnie nic, bo jestem całkowicie oślepiony. Czy to taki problem dobrze ustawić światła, czy nagle pojawiła się potrzeba jeżdżenia na szperaczach przeciwlotniczych z II WŚ?
Najgorsi są Janusze co najebią itemów do bagażnika jak z żoną Grażynką jadą na wakacje, ale nie pomyśli jeden z drugim, że mu tył 'usiadł' i ma takie magiczne pokrętło/przełącznik którym może sobie wyregulować poziom świateł.
Jak normalnie jestem spokojnym człowiekiem i nie wyklinam innych kierowców, to takich ze z-------i światłami co świecą po mordzie bym n---------ł metalowym prętem i słuchał dźwięku pękających kości w międzyczasie świecąc im po ryju reflektorem teatralnym.
#gorzkiezale #motoryzacja #samochody #boldupy
polscy kierowcy
49% - c-----o ustawione światła
49% - zenony z aliexpress albo inne ledy za 4zł których nie widać, ALE OSZCZENDZAJOM 0,001 LITRA NA 100 GRAŻYNA ZA ROK BĘDZIE NA TYSKIE
2% - normalni
@Nie-widze-schodow: Ja p------ę, ludzie nie wiedzą że na skrzyżowaniu równoległym samochód z prawej ma pierwszeństwo (co widać w zadawanych na wykopie pytaniach dotyczących ruchu drogowego, jak również i na drogach codziennie), a Ty od
Komentarz usunięty przez autora
10/10 mireczku
http://allegro.pl/swiatla-do-jazdy-dziennej-8x-led-drl-automat-hom-i4939620379.html