@Uepek: @Jelen_Szlachetny: wiecie co jest najśmieszniejsze? że zawsze miałem lęk wysokości. Na dachu budynku boję się stanąć przy krawędzi, na drabinie trzymam się zajebiście mocno, a na paralotni zero stresu :D
@tony_soprano: kurs na swobodne z egzaminem kosztował niecałe 3k. Zestaw do PPG ( śmigło na plecach) kupiłem na wypasie za 30k, z tym że ja kupowałem na firmę, czyli tak na prawdę zapłaciłem za to 20k. Kurs PPG w cenie sprzętu ( ͡°͜ʖ͡°) niestety sprzętu z napędem nigdzie nie wypożyczysz, na swobodne jeszcze by się dało
@matszelm: nie wiem czy wiesz, ale mamy w Białymstoku dwukrotnego mistrza świata w paralotniarstwie, który ma szkołę latania ;-) jak chcesz przelecieć się jako pasażer to dzwonisz, umawiasz się na krywlanach, płacisz 300zł i lecisz chyba z 30minut nad Białymstokiem z GoPro w łapie ( ͡°͜ʖ͡°) siostra była zachwycona
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
#bialystok #paralotnie #latanie #zachodslonca
źródło: comment_dZgT7QHQsdduWQC3gl6MteQEtEgj5eZh.jpg
Pobierzpozdrawiam bo też o podobnej godzinie w okolicach stadionu obserwowałem sobie jak fruwa kosmonauta... :)