Aktywne Wpisy

petugh +246
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
ruskizydek +180
Nie ryczałem od lat, a teraz ryczę jak bóbr
Odszedł kotek mój i @_hana_montana_
Miał chore nerki, żył tylko 3 lata 😭😭😭
Żegnaj, byłeś bardzo kochany 💔
#zalesie #koty #cup
Odszedł kotek mój i @_hana_montana_
Miał chore nerki, żył tylko 3 lata 😭😭😭
Żegnaj, byłeś bardzo kochany 💔
#zalesie #koty #cup
źródło: temp_file7970834199110827433
Pobierz

bez bajeczek typu emacsem przez sendmail czy inne tego typu kwiatki.
Mr. Robot
Mireczki mega klimatyczny serial, z genialna gra aktorska glownego bohatera. Wszystko spojne, zajebista atmosfera. Zajebistość tego serialu pokreśla ocena na IMDb oglądalność sięgająca 2,6mln oraz zamówiony już 2 sezon gdzie wyszedł dopiero pilot :). Zapowiada się naprawdę niezła uczta dla geekowsko-psychologicznego środowiska.
Pozdro mirki
#seriale #hacking #film #ogladajzwykopem aaa zjedzcie mnie ale nie bylbym sobą gdybym nie dodał ltagu #programowanie xD
źródło: comment_AQGE9jcdmO6BQDeCNiSnRsOdYjOY5zUF.jpg
PobierzSerial przewidywalny, ocierający się o klasyczne wątki...
Jedyną wada może być to że niestety nie będzie to zamknięta całość. Narazie klimat jest mega.
Wiele elementów składa się na to, że postrzegam pilot jako kozak. Oglądałem go dawno ale dziś obejrzałem jeszcze raz.
Uberhacker: Jeśli uderzymy w ich centrum danych, możemy sformatować ich serwery, łącznie z zapasowymi. To by wyczyściło... wszystkie nasze długi. Każda wzmianka o kartach kredytowych, pożyczkach czy hipotekach by zniknęła. Nie da się też odtworzyć starych danych na papierze, więc wszystko by przepadło.
O taśmach backupowych słyszeli?