Wpis z mikrobloga

@SScherzo: No to znaczy że się wyrobił, (na tyle że mając go za "ciekawy" przypadek, znając osobiście, cie to zaskoczyło) w porównaniu do tego okresu, o czym sam tutaj wspomniał :P Jednym słowem da się. Login, ja i wielu innych potwierdzą. Dlatego mogę nie zgodzić się z jego ruchaniem po tinderach, ale z budowaniem własnej marki, już w 1005 tak.
  • Odpowiedz
@noob_44 @Sheppard25: wydaje mi sie że dużym problemem stulejek i nie tylko jest niska samoocena, jeżeli ktoś jest już na etapie prób podrywu, ale widzi (tak jak np. ja w klubie) że wszyscy faceci w około są 6-8/10 kiedy ja 4-5/10 to działa to strasznie demotywacyjnie i cała pewność siebie znika psu w dupe. a niektórych rzeczy nie nadrobisz np. braku włosów, które dość znacznie determinują atrakcyjność
  • Odpowiedz
@Sheppard25: mieszkam w mieście uniwersyteckim i widziałem takie pary że głowa mała - brzydkie, grube laski z facetami 8/10, grubasy ledwo zwlekające się z łózka z co najmniej 6/10, mam znajomego który jest strasznie otyły a nawet moim zdaniem denerwujący bo morda mu się nie zamyka, a swego czasu obracał 2 panny naraz. Naprawdę nie ma zasady, przegryw to stan umysłu, deal with it.
@alonzoo3: brak włosów determinuje
  • Odpowiedz
Dziewczyny potrafią się spojrzeć, uśmiechnąć, dać sygnał, ale nie wyskoczą pierwsze z rozmową. Dlatego trzeba się przełamać i ogarnąć, że na każdy sukces składają się dziesiątki porażek.

@Jajcew: jeszcze żadna się do mnie nie uśmiechnęła. Nawet nie odwzajemniła uśmiechu, zawsze kończyło się albo zniesmaczoną miną albo odwróceniem szybkim głowy. Przywykłem.

mam znajomego który jest strasznie
  • Odpowiedz