Aktywne Wpisy

sikpi +177
Kupiłem 21-letniego gruza marki premium z 3.0 v6 w automacie i przebiegiem 250 tys. km
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: 1000018718
Pobierz
bArrek +79
Karambol na s19 w którym brało udział 18 samochodów spowodowany był przez baranów wyznających zasadę "wolno=bezpiecznie" i jadących 40kmh lewym pasem bo przecież prawy pas ich parzy a więcej niż 40kmh jechać to kto widział. Miernoty drogowe poraz kolejny stwarzają gigantyczne zagrożenie na drodze a w mediach jakoś o tym cisza

do wszystkich stulejek:
to co jest dla Ciebie wadą, co przeszkadza ci zdobywać kobiety, można w bardzo prosty sposób obrócić na zaletę, coś co nas wyróżnia. bo to nie jest tak, że wszystkim kobietom podoba się to samo. przede wszystkim są rzeczy ponadczasowe, które
Komentarz usunięty przez autora
@SScherzo: Dobrze zrozumiałem, o to mi właśnie chodziło.
Piję do tego, że są rzeczy, które można zmienić i które dadzą pozytywny efekt, są też takie których się nie da a które mają ogromny wpływ na relacje międzyludzkie. U faceta jest to np. wąska szczęka/małą czaszka (sygnał małej ilości testosteronu w okresie prenatalnym), pochylony kąt oczny, cofnięta szczęka górna (defekt często genetyczny), cofnięta szczęka dolna (genetycznie, lub przez alergię i nieprawidłowy rozwój w okresie dziecięcym i rozrostu kostnego,