Wpis z mikrobloga

@LoginZajetyNiepoprawny: ale ja nie mam problemu. Ze sobą już się dawno pogodziłem i żyje sobie w pełnej harmonii.

Chodzi mi o to, że bardzo w-----a mnie jak ludzie próbują wmówić innym o ich s----------u. "Wyjdź do ludzi, pewność siebie i to wystarczy". Do tego to mylenie ludzi zaniedbanych z ludźmi brzydkimi. To jest jedno wielkie kłamstwo. Życie jest tak "stworzone" aby nie wszyscy byli jednakowi. Jeden będzie #wygryw
  • Odpowiedz
@rskk: człowieku, nawet nie wiesz ilu ja mam brzydkich kumpli którzy ruchają i nie mają problemów z kobietami, codziennie na ulicy widzi się kobiety 7/10 z jakimiś grubaskami, brzydalami itp, bo mieli odwagę zagadać i nie cipkowali. Ja też byłem kiedyś przegrywensem, ale wziąłem się za siebie. Nawet nie wiesz jaki w każdym z nas drzemie potencjał. Może nie byłem klasycznym przegrywem bo dziewczyn kilka miałem od najmłodszych lat, kolegów
  • Odpowiedz
@Jajcew Masz 100% racji, pamiętam jak w 1 klasie gimbazy byłem totalny przegrywem, a w drugiej już miałem dziewczynę, ale tylko dlatego, że się za siebie wziąłem. Tak działa psychika ludzi, jak im siebie zasugerujesz, tak Cie traktują.
  • Odpowiedz
@LoginZajetyNiepoprawny: A co to znaczy, że trzeba "mieć zainteresowania". Jakie zainteresowania uchodzą za przyciągające różowe? Kazdy ma jakies zainteresowania, czy to mirkowanie, czy to chinskie bajki, czy wędkarstwo. Nigdy nie wiem o co chodzi, gdy ktos pisze "miej pasje", tak z pasją zamieszczam komentarze na wykopie, to się tez liczy?
  • Odpowiedz
@LoginZajetyNiepoprawny: The truth has been spoken! Nie ma bata, możesz wyglądać nawet jak pińćset baniek, spojrzenie jak Beckham i uśmiech jak Brando, ale jak SAM nie zainteresujesz jej, tym co robisz, to co najwyżej możesz poogladać przez szybkę jak czyści migdałki chłopa o 3 klasy brzydszego od Ciebie.
  • Odpowiedz
@LoginZajetyNiepoprawny @Sheppard25: wydaje mi się, że największym problemem jest dojście do sytuacji, kiedy kobiety zaczynają zwracać na ciebie uwagę.

jeżeli mijasz setna dziewczynę na mieście czy klubie, uśmiechasz się do niej a ona odwraca wzrok to nawet pomimo zajebistego charakteru, humoru czy mieszkania i kasy ona się nawet o tym nie dowie, bo już na starcie przy pierwszym wrażeniu jesteś spalony i nie będzie chciała z tobą rozmawiać.

siłownia
  • Odpowiedz