Aktywne Wpisy
karetpoker +11
#ukraina #rosja #wojna
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Wam jest do śmiechu, że Ukraińcy wjechali w Rosję, ale mnie nie do końca. Doktryna jądrowa Rosji stanowi, że w przypadku zagrożonej integralności terytorialnej Federacyji Rosyjskiej, ta może użyć broni atomowej. A Ukraina właśnie to robi. Po #!$%@? tak igrać? Co ten rajd daje? Na moje to przekraczanie pewnych czerwonych linii.
Gours +24
Ci, którzy mają problem z tym, że nie kibicuję pato-Julce z Konfederosji. To nie tak, że polityka jest tak ważna, ale trzeba postawić pewne granice.
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak
Fakty są następujące: ona nie tylko popiera, ale i startowała w wyborach z list Konfederacji. To znaczy, że utożsamia się z ich poglądami. A są to poglądy prorosyjskie, antyukraińskie i antyzachodnie. To jest skandal, że mając wojnę za granicą mamy olimpijkę, która otwarcie wręcz wyraża takie poglądy.
Agnieszka Radwańska była twardo za PiS (którego nie cierpię), a nie widziałem jakoś problemu, by jej kibicować. No ale właśnie - trzeba stawiać jasne bariery.
Tak

Każdy chce drogę na skróty i ruchać zajebiste laski, jednocześnie będąc #przegryw bez zainteresowań i śmierdząc na 3 kilometry. Prawda jest taka, że trzeba pracować nad sobą i czekają na ciebie piękne kobiety, które chetnie ci zrobią loda w parku i wypną przed Tobą tyłek, zachęcając do seksu analnego, ale nie gdy, dookoła bez problemu znajdzie 15 innych na twoje miejsce.
Reprezentuj coś sobą. Wyróżniaj się czymś. Bądź jej spełnieniem marzeń, zanim ona dowie się, że w ogóle miała takie marzenie. Zrób coś #!$%@? w kierunku bycia lepszym i ta 8/10 co kiedyś byłaby marzeniem, będzie rzeczywistością. Na początek #!$%@? się w głowę i wybij sobie z niej resztki mizoginistycznego podejścia, a co dalej... Kiedyś napiszę.
#wyrywajzloginem #niebieskiepaski #rozowepaski
@Sheppard25: jedynie twarzy nie możesz zmienić i najgorsze co możesz robić, to zrzucać na nią całą odpowiedzialność za sukces z płcią przeciwną. nawet najpiękniejsi nie podobają się każdej dziewczynie. u brzydszych facetów odsetek dziewczyn, które im się podobają z wzajemnością będzie mniejszy, ale nie zerowy. a z nastawieniem typu "jestem po prostu brzydki, gdybym był taki i taki to bym miał sukcesy z kobietami..." komunikujesz sobie, że jesteś wybrakowany, że jesteś gorszy, że nikt Cię nie będzie chciał. i teraz uwaga - to ma znaczenie. Twoje myślenie ma ogromny wpływ na to jak się zachowujesz. komunikacja to dużo więcej niż słowa, kobieta dużo więcej dowie się o Tobie z mowy ciała, ilości kontaktu wzrokowego, tonu głosu itd.
gruby, chudy? a gdzie tu problem? myślisz, że zadbanym facetom sylwetka to z nieba spadła? po prostu trzeba się wziąć do roboty. trądzik - sprawa niełatwa do zwalczenia, ale działać też trzeba - zdrowe żywienie, picie dużo wody, odstawienie papierosów i alkoholu, dbanie
źródło: comment_1QP8yYtJUkTO8jSZfgQnfwloyBvnXOBC.jpg
Pobierz@LoginZajetyNiepoprawny: co
@Life_will_kill_ya: atrakcyjnym i ogarniętym można być też po prostu dla siebie. po pierwsze należy zaakceptować się takiego jakim się jest. ale to nie wyklucza pracy nad sobą. poza tym, jak się kompletnie sukcesów z kobietami nie miało, a chce się je mieć, no to jednak logika podpowiada, że trzeba coś zmienić. oczywiście nie musisz. ale nie narzekaj potem, że nikt Cię nie chce.
@rskk: a co zrobisz, żeby o swój wygląd zadbać? co robisz, żeby mieć interesujący profil? #protip - ogarnij swoje życie, popracuj nad sylwetką, miej dobre ciuchy, popracuj nad akceptacją i pewnością siebie, miej jakąś pasję i idź w bój. jak nie na tinderze, to po prostu zacznij podchodzić do dziewczyn. i tu się zaczyna problem bo komu by się chciało przezwyciężać swój strach? przegrywy
Ja już generalnie zrozumiałem, że może wyglądu super nie mam (akceptowalny zapewne tak), ale problem jest głównie to, że po prostu niezbyt potrafię rozmawiać z ludźmi. Wiem, że gdybym umiał swobodnie czy to rozmawiać czy sobie pożartować z ludźmi, to zapewne już dawno bym ruchał albo był w jakimś związku. Tylko nie wiem jak to zrobić.
Cały czas próbuje gdzieś wychodzić, żeby mieć jak największy kontakt
nie mówię "rób to i to, to zdobędziesz kobietę". mówię "ogarnij swoje
@TomekABC123: Nie, #!$%@?, nie. Nie ma uniwersalnej recepty na każdą odmianę #!$%@?. Pracuj nad sobą, kombinuj, próbuj wszystkiego i zaczep się tego, co najlepiej z tobą współgra. Każdy by chciał iść po łatwości, ale nikt nie docenis tego, że to sam proces zmiany i ogarnięcia daje najwięcej frajdy. Reszta to wisienka na torcie.
Po prostu szukam jakichś dodatkowych rad na które sam nie wpadłem a, które mogą pomóc mi trochę przyspieszyć mój proces wychodzenia ze #!$%@?.
Zieeeew.
Co mam na myśli - autorefleksja i próba spojrzenia na sprawę z innej perspektywy.
PS bije od Ciebie jadem i pogardą wobec jakiegoś typu ludzi, może tu jest problem?