Aktywne Wpisy

#relacje #zwiazki
Jakos wyszlo, ze sie zaczalem spotykac z zajeta laska i w niedziele jedziemy w gory na caly dzien. Klasa czy obciach bo sam nie wiem, nigdy przyprawianie rogow nie bylo moim zamiarem… Dla jasnosci to nic sie jeszcze nie wydarzylo co mozna by uznac za zdrade, nie wiem jakie byloby najlepsze wyjscie z tej sytuacji
Jakos wyszlo, ze sie zaczalem spotykac z zajeta laska i w niedziele jedziemy w gory na caly dzien. Klasa czy obciach bo sam nie wiem, nigdy przyprawianie rogow nie bylo moim zamiarem… Dla jasnosci to nic sie jeszcze nie wydarzylo co mozna by uznac za zdrade, nie wiem jakie byloby najlepsze wyjscie z tej sytuacji
Klasa czy obciach
- Klasa 18.4% (68)
- Obciach 81.6% (302)

johann_10 +135
Minimum 350 zł/h dla lekarza pierwszego kontaktu, wychodzi jakieś 59 tys. minus ryczałt 14% za odpowiednik jednego etatu.
Ale pamiętajcie - oni muszom dobrze zarabiać bo wyjadom!
Nono, mogą wyjechać np. do Niemiec lub Francji, gdzie taki lekarz rodzinny zarobi przy dobrych wiatrach 9-10 tys. euro brutto. Na UoP, z podatkiem dochodowym około 50% xD
#lekarz #lekarski #medycyna #konowalposting #zdrowie #pracbaza
Ale pamiętajcie - oni muszom dobrze zarabiać bo wyjadom!
Nono, mogą wyjechać np. do Niemiec lub Francji, gdzie taki lekarz rodzinny zarobi przy dobrych wiatrach 9-10 tys. euro brutto. Na UoP, z podatkiem dochodowym około 50% xD
#lekarz #lekarski #medycyna #konowalposting #zdrowie #pracbaza
źródło: IMG_4200
Pobierz

Na tefałen MI3