Wpis z mikrobloga

Też tak macie, że jak np. wprowadzacie samochód do ciasnego garażu, albo po prostu musicie się wcisnąć między zaparkowane blisko siebie samochody to automatycznie sciszacie muzykę bo inaczej to c---a widzicie?
#codziennosc #zycie #motoryzacja
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@fiszu86: też prawda ( ͡° ͜ʖ ͡°) dodatkowe bodźce zresztą przeszkadzają w wielu rzeczach wymagających skupienia, nie wyobrażam sobie trzaskać zadań czy projektów przy muzyce.
  • Odpowiedz
@xbaker: Ja ściszam tylko dlatego by słyszeć pikanie z czujników parkowania. Muszę to zdemontować bo się tak rozleniwiłem ostatnio, że nie patrze się do tyłu przy cofaniu. Patrze tylko w lusterka. Prawie przez to potrąciłem babę jakąś pod Biedronką ostatnio. ZAWSZE PATRZCIE SIĘ DO TYŁU JAK COFACIE !! ZAWSZE !!
  • Odpowiedz
nie patrze się do tyłu przy cofaniu. Patrze tylko w lusterka. Prawie przez to potrąciłem babę jakąś pod Biedronką ostatnio. ZAWSZE PATRZCIE SIĘ DO TYŁU JAK COFACIE !! ZAWSZE !!

@trzaichlac69: od tego chyba jest lusterko wsteczne?

• Odpowiedz
@xbaker: widzisz dzisiaj jak zwykle wychodząc w trakcie pracy na pakernie i jak zwykle słuchając muzyki w słuchawkach w aucie wyjeżdżałem tyłem z parkingu (nigdy tam nie parkuje wjechałem w ten ciasny parking tylko dlatego żeby podwieźć coś koledze który miał coś przepakować z mojego auta), kiedy już wyjeżdżałem tyłem napadło mnie to dziwne uczucie że przez te słuchawki i muzykę mniej widzę, no ale pomyślałem że to głupie i
  • Odpowiedz