Wpis z mikrobloga

Mirasy i Mirabelki co się o----a*o to ja nawet nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Wracam sobie kulturnie z pracy i będąc już na własnej dzielni widzę w oddali dwie młode latorośle, wiek około 12-13 lat, #rozowypasek sztuk raz oraz #niebieskipasek sztuk raz i widzę, że sobie gaworzą. Przechodząc obok usłyszałem tylko jedno jedyne zdanie z ust #rozowypasek, które było clou całej pogawędki:

Oddalając się ujrzałem tylko smutną minę chłopaka, odpaliłem papierosa i minutą ciszy uczciłem kolejnego chłopa, który wylądował we #friendzone, choć to dopiero początek jego drogi w tym temacie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#tfwnogf #friendzone #rozowepaski #niebieskiepaski #coolstory #truestory #stulejacontent
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@phaze: to nie jest friendzone tylko zwyczjne danie kosza. Zwykly savoir costam milszy niz powiedzenie s--------j. A ze niektorzy faceci sa na tyle glupi ze tego nie moga zrozumiec to mi ich nawet nie zal.
  • Odpowiedz
@Hubikusek: izolacja nie pomaga "przyjacielowi"? Wolałbyś na jego miejscu cały czas się spotykać z tą laską, upokarzać się i pogrążać we friendzonie? Izolacja może jest brutalna, ale boli tylko chwilę, a pomaga dość szybko wyjsć ze s----------a. Im dłuższy friendzone, tym bardziej nie ma dla ciebie ratunku.
  • Odpowiedz