Aktywne Wpisy
FoczanPingwianu +267
Pijcie ze mną kompot. W piątek zakończyłem roczny maraton w IT. Postanowiłem sobie rok temu, że poświęcę prawie cały swój czas na pracę - w najgorętszych okresach nawet 18h 6 dni w tygodniu. Przerwa na spanie, jakieś jedzenie i trochę zabawy z dziećmi. Brałem wszystkie zlecenia jak leci. Teraz miesiąc albo dwa urlopu i wracam do normalnego życia. Udało mi się zrobić na czysto 1.6mln zł, co jest dla mnie potężną dawką

szymon-G123 +347
źródło: temp_file6343485566078480918
Pobierz

#studbaza #krystiankarczynski #matematyka #calki #sesja
źródło: comment_naWlnsNgmeoDBEghxoH5wJaVhtZKAN0O.jpg
Pobierz@AltumVidetur do czego ty wykorzystujesz pozostałą 1/4 :O?
@Limonene: jak ktoś jest studentem matematyki, to w etrapezie nie znajdzie nic ciekawego dla siebie, ale na większości kierunków inżynierskich matematyka jest traktowana jak przedmiot do zakucia/zaliczenia/zapomnienia oprócz niektórych elementów wykorzystywanych w okrojonym zakresie na innych przedmiotach.
Krystian zamiast tłumaczyć geometrię obucha młotka pokazuje jak wbijać gwóźdź,
@MrFruu: przeczytaj jeszcze raz mój post.
Jak piszesz program do zarządzania maszynami w cukrowni to nie wysyłasz programistów do technikum cukrowniczego, tylko sadzasz analityka z ekspertem, żeby opracował gotowy model przetwarzania danych. Tak samo z matematyką.
Do tego nawet zakładając, że programista cześć robi sam - w game-devie jest jeden silnik na dziesiątki, czy setki projektów, a trzeba też odliczyć
@Szalom: widzę że ubodło bardzo :< No cóż, skoro jesteś takim warzywem że
Także obrałem twój sposób dyskusji, mimo, że nie jestem jego zwolennikiem. A moje korki już w ogóle nie wyglądają, bo znalazłem lepsze sposoby na dorywcze zarabianie kasy.
Na szczęście z matematyką jest tak, że przy sprawnym aparacie logicznym cała masa "wzorów" wyprowadza się sama.