Heh, jak mnie w-----a to w tym kraju, ta dziwna mentalność, że to facet musi podrywać, zagadać pierwszy itd. 0 spontaniczności i wyluzowania dziewczyn. A później ponad połowa i tak nie odpisuje. - Nigdy nie pisze pierwsza. - oj, to kij ci w oko księżniczko. #tinder #logikarozowychpaskow
@Poirytowany: Polaczylo mnie z nia, mowi ze napisala tak w opisie bo niedawno byla w zwiazku gdzie facet nic od siebie nie dawal i teraz chce by sie to zmienilo :p a no i jeszce pisze ze 3/4 ludzi nie czyta opisow :d, ale cos kreci bo niby szuka faceta a pozniej pisze ze aplikacje ma dla jaj
@parapet235: Nic złego, po prostu to głupio wygląda gdy kobieta zabiega o mężczyznę. Moim zdaniem ten, który woli być w takiej roli ma niskie poczucie własnej wartości i boi się odrzucenia.
@emka07: Zaczynasz przeginać w drugą stronę. Nie chodzi mi o to, by kobieta robiła wszystko to, co czym obecnie w większości przypadków zajmuje się mężczyzna. Chodzi mi o to by to się równo rozkładało. Jak mężczyzna jest zainteresowany jakąś kobietą niech ją podrywa. Jak kobieta jest zainteresowana jakimś mężczyzną niech go podrywa.
Nic złego, po prostu to głupio wygląda gdy kobieta zabiega o mężczyznę. Moim zdaniem ten, który woli być w takiej roli ma niskie poczucie własnej wartości i boi się odrzucenia.
No raczej na odwrót. Zawsze kiedy to facet musi się starać pokazuje, że jest "potrzebującym", że to on czegoś chcę. Ja zmieniam taką relacje w jak najkrótszym czasie. Najlepiej jak jest po równo. Nie ma nic gorszego od księżniczek,
@Quattroporte93: No właśnie ja na przykład sama byłam zaskoczona sobą, bo większość "sparowań" jakie miałam, a ja naprawdę nie robię tego bez sensu zwykle i już coś sensownego musi być w tym profilu czy na zdjęciach to w ogóle nie zaowocowała żadną rozmową, jak ktoś pisze tylko "hej" albo ":)" to też już przestałam odpisywać po jakimś czasie... A napisał do mnie bez sparowania (badoo) taki gościu naprawdę solidne 2/10
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
- Nigdy nie pisze pierwsza. - oj, to kij ci w oko księżniczko.
#tinder #logikarozowychpaskow
źródło: comment_Zisng2bh3CPfYf0DZCn5Pg1LfzFYgq0I.jpg
Pobierz@emka07: Kiedyś głupio wyglądało gdy kobieta studiowała na uniwersytecie.
Moim zdaniem ta, która woli być w takiej roli ma niskie poczucie własnej wartości i boi się odrzucenia.
@emka07: Raczej nie. Jak jej tak bardzo zależy na ślubie, to czemu pierwsza nie mogłaby go zaproponować?
Warto czasem spróbować zamiany ról w tańcu, świetna sprawa polecam :)
No raczej na odwrót. Zawsze kiedy to facet musi się starać pokazuje, że jest "potrzebującym", że to on czegoś chcę. Ja zmieniam taką relacje w jak najkrótszym czasie. Najlepiej jak jest po równo. Nie ma nic gorszego od księżniczek,