Wpis z mikrobloga

Heh, jak mnie w-----a to w tym kraju, ta dziwna mentalność, że to facet musi podrywać, zagadać pierwszy itd. 0 spontaniczności i wyluzowania dziewczyn. A później ponad połowa i tak nie odpisuje.
- Nigdy nie pisze pierwsza. - oj, to kij ci w oko księżniczko.
#tinder #logikarozowychpaskow
P.....y - Heh, jak mnie w-----a to w tym kraju, ta dziwna mentalność, że to facet mus...

źródło: comment_Zisng2bh3CPfYf0DZCn5Pg1LfzFYgq0I.jpg

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Poirytowany: Polaczylo mnie z nia, mowi ze napisala tak w opisie bo niedawno byla w zwiazku gdzie facet nic od siebie nie dawal i teraz chce by sie to zmienilo :p a no i jeszce pisze ze 3/4 ludzi nie czyta opisow :d, ale cos kreci bo niby szuka faceta a pozniej pisze ze aplikacje ma dla jaj
  • Odpowiedz
@parapet235: Nic złego, po prostu to głupio wygląda gdy kobieta zabiega o mężczyznę. Moim zdaniem ten, który woli być w takiej roli ma niskie poczucie własnej wartości i boi się odrzucenia.
  • Odpowiedz
Nic złego, po prostu to głupio wygląda gdy kobieta zabiega o mężczyznę

@emka07: Kiedyś głupio wyglądało gdy kobieta studiowała na uniwersytecie.

Moim zdaniem ten, który woli być w takiej roli ma niskie poczucie własnej wartości i boi się odrzucenia.

Moim zdaniem ta, która woli być w takiej roli ma niskie poczucie własnej wartości i boi się odrzucenia.
  • Odpowiedz
czyli nie czułbyś się dziwnie gdyby kobieta Ci się oświadczyła

@emka07: Raczej nie. Jak jej tak bardzo zależy na ślubie, to czemu pierwsza nie mogłaby go zaproponować?

w tańcu też prowadzi?

Warto czasem spróbować zamiany ról w tańcu, świetna sprawa polecam :)
  • Odpowiedz
@emka07: Zaczynasz przeginać w drugą stronę. Nie chodzi mi o to, by kobieta robiła wszystko to, co czym obecnie w większości przypadków zajmuje się mężczyzna. Chodzi mi o to by to się równo rozkładało. Jak mężczyzna jest zainteresowany jakąś kobietą niech ją podrywa. Jak kobieta jest zainteresowana jakimś mężczyzną niech go podrywa.
  • Odpowiedz
@emka07:

Nic złego, po prostu to głupio wygląda gdy kobieta zabiega o mężczyznę. Moim zdaniem ten, który woli być w takiej roli ma niskie poczucie własnej wartości i boi się odrzucenia.

No raczej na odwrót. Zawsze kiedy to facet musi się starać pokazuje, że jest "potrzebującym", że to on czegoś chcę. Ja zmieniam taką relacje w jak najkrótszym czasie. Najlepiej jak jest po równo. Nie ma nic gorszego od księżniczek,
  • Odpowiedz
@Quattroporte93: No właśnie ja na przykład sama byłam zaskoczona sobą, bo większość "sparowań" jakie miałam, a ja naprawdę nie robię tego bez sensu zwykle i już coś sensownego musi być w tym profilu czy na zdjęciach to w ogóle nie zaowocowała żadną rozmową, jak ktoś pisze tylko "hej" albo ":)" to też już przestałam odpisywać po jakimś czasie... A napisał do mnie bez sparowania (badoo) taki gościu naprawdę solidne 2/10
  • Odpowiedz