Aktywne Wpisy

Aż nie wiem jak to otagować. Linkedin właśnie wszedł na nowy, absurdalny poziom
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
#linkedin #patologiazmiasta #heheszki #korposwiat
źródło: obraz_2025-12-16_114445852
Pobierz
kukold +23
15 lat doświadczenia w IT. Java, React, SQL, Kubernetes, cloud infrastructure, cyber security. Systemy o dużej skali, odpowiedzialność za krytyczne komponenty, lata ciągłej nauki i pracy.
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata
I dziś, z pełną świadomością, mogę powiedzieć jedno: to był błąd życiowy.
Programowanie w 2025 roku nie jest zawodem. Jest zajęciem technicznym bez statusu, bez prestiżu i bez jakiegokolwiek realnego umocowania społecznego. Nieważne, ile lat w tym siedzisz, ile technologii znasz, ile systemów postawiłeś od zera. Dla świata

- Nigdy nie pisze pierwsza. - oj, to kij ci w oko księżniczko.
#tinder #logikarozowychpaskow
źródło: comment_Zisng2bh3CPfYf0DZCn5Pg1LfzFYgq0I.jpg
Pobierz@Poirytowany: A tu właśnie jak się spodoba to faktycznie. Ja tak zwykle bez przekonania, ale jeden miał naprawdę taki mega profil, że aż napisałam. To było coś.
@noelo_cohelo: to znaczy co tam miał?
Tak mówiły o mnie karyny z mojej wsi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
ALE JAK MNIE NIE ZNIESIESZ GDY JESTEM NAJGORSZA TO NIE ZASŁUGUJESZ NA
Zresztą...
Całkowicie o czymś innym piszesz? Czyżby? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Poirytowany: rozwiń myśl
@emka07: Dostałaś plusa tylko od innego różowego, powinno Ci to uzmysłowić, że to co myślisz o mężczyznach (i co myśli wiele innych kobiet) nie jest prawdą. A czemu facet miałby nie chcieć? Co w tym złego? Przeciętny facet by pomyślał "Jestem tak zajebisty, że nawet kobiety mnie podrywają!"