Wpis z mikrobloga

Heh, jak mnie w-----a to w tym kraju, ta dziwna mentalność, że to facet musi podrywać, zagadać pierwszy itd. 0 spontaniczności i wyluzowania dziewczyn. A później ponad połowa i tak nie odpisuje.
- Nigdy nie pisze pierwsza. - oj, to kij ci w oko księżniczko.
#tinder #logikarozowychpaskow
P.....y - Heh, jak mnie w-----a to w tym kraju, ta dziwna mentalność, że to facet mus...

źródło: comment_Zisng2bh3CPfYf0DZCn5Pg1LfzFYgq0I.jpg

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Poirytowany: Kiedyś z czystej ciekawości i w celach "naukowo-dydaktycznych" założyłem sobie konto na takim portalu(nie ma sensu wstawiać kryptoreklamę). Rak duszy mili państwo. Nawet na wypoku nie ma chyba takich mieszanek tj. infantylizmu, naiwności, pychy, b. wysokiego mniemania o sobie i innych pierdół, które przyprawiają o tzw. raka duszy. Najlepsze jest i tak: własne możliwości + oczekiwania vs. rzeczywistość. PS. Tak z ciekawości, kontynuując wątek tego screena mam pytanie do
  • Odpowiedz
@Poirytowany: ja tam lubię takie sytuacje - przez to że większość dziewczyn to mentalna gimbaza, a większość facetów to przegrywy (serio) to że laska sama do nich nie zagaduje tylko wzmacnia pozycję normalnych, fajnych i pewnych siebie facetów bo mamy większy wybór, a i po takich tekstach wiemy kogo omijać szerokim łukiem i się nie wtopimy. Szczerze to nigdy nie gadałbym z kimś kto ma napisane "nigdy nie piszę pierwsza"
  • Odpowiedz
@emka07: Całkowicie o czymś innym piszę, wcale nie o tym, że to kobieta ma latać wokół faceta. Nie wszystkie relacje damsko-męskie polegają na podrywaniu. Mówię tutaj o zwykłej gadce, a ta czeka aż się zjawi książę na białym koniu.
  • Odpowiedz
@Poirytowany: ZNACIE TE LASKI, NIE? XD NIEOBLICZALNE, TAKIE SĄ NAJLEPSZE, TAKIE "POZYTYWNIE P----------E" SZALONE. PMS, DARCIE RYJA, ŻRE BO PŁACZE, PŁACZE BO GRUBA, WINKO Z KOLEŻANKAMI DO PORZYGU, NA DVD KOMEDIA ROMANTYCZNA, Z GRAMOFONU MYSLOVITZ, A NA DOJEBKĘ EKOLOGICZNE CIASTECZKA OWSIANE I ORGANICZNA KAWA Z MLEKIEM SOJOWYM. SKOK W BOK Z ENRIQUE BO HORMONY KAZAŁY, GORĄCY TEMPERAMENT XDDDD
ALE JAK MNIE NIE ZNIESIESZ GDY JESTEM NAJGORSZA TO NIE ZASŁUGUJESZ NA
  • Odpowiedz
@Poirytowany: To prawda, jednak podałeś jako przykład tinder, a nie oszukujmy się - tego typu serwisy służą parowaniu, a nie zwyczajnym pogawędkom, więc osoba zagadująca ma w tym jakiś cel.
Zresztą...

Heh, jak mnie w-----a to w tym kraju, ta dziwna mentalność, że to facet musi podrywać

Całkowicie o czymś innym piszesz? Czyżby? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Poirytowany: a tak, tak zgadza się. Cenie sobie "produktywną atencję". To ze czyjeś posty mają wartość "merytoryczną" (śmieszkowanie, ciekawostki) jest dla mnie ważne i to dotyczy zarówno kobiet jaki i mężczyzn.
  • Odpowiedz
Bo taka wasza męska rola. Naprawdę chciałbyś, żeby to kobieta przejmowała inicjatywę? Chciałbyś być "zdobywany"? Nie kłóciłoby to się z Twoim ego?

@emka07: Dostałaś plusa tylko od innego różowego, powinno Ci to uzmysłowić, że to co myślisz o mężczyznach (i co myśli wiele innych kobiet) nie jest prawdą. A czemu facet miałby nie chcieć? Co w tym złego? Przeciętny facet by pomyślał "Jestem tak zajebisty, że nawet kobiety mnie podrywają!"
  • Odpowiedz