Wpis z mikrobloga

Heh, jak mnie w-----a to w tym kraju, ta dziwna mentalność, że to facet musi podrywać, zagadać pierwszy itd. 0 spontaniczności i wyluzowania dziewczyn. A później ponad połowa i tak nie odpisuje.
- Nigdy nie pisze pierwsza. - oj, to kij ci w oko księżniczko.
#tinder #logikarozowychpaskow
P.....y - Heh, jak mnie w-----a to w tym kraju, ta dziwna mentalność, że to facet mus...

źródło: comment_Zisng2bh3CPfYf0DZCn5Pg1LfzFYgq0I.jpg

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Poirytowany: Głupio jest o tym pisać (tzn. nigdy nie piszę pierwsza) XD Mogła pominąć ten fakt, choć domyślam się, że desperacja lvl over 1000000 i może tym chce zachęcić potencjalnych kandydatów
  • Odpowiedz
@Poirytowany: Dlatego te serwisy sa c-----e.
Ze dwie sie do mnie odezwalo pierwsze, co dziwne. Wiesz co napisały? Obie.
K---a dwukropek i nawias. Super rozmowa k---o. A ty sie staraj jak debil, bo przeciez to facet musi
  • Odpowiedz
@Poirytowany: IMO takie portale sprzyjają nienormalnemu myśleniu dziewczyn :P 3/4 zazwyczaj portalu to faceci liżący tyłek każdemu różowemu, który potem ma takie wymagania i mniemanie, że już sama nie wie czego chce i na kogo czeka. Ona siedzi, Ty zabawiaj, wymyślaj.
Ofc zazwyczaj również same oprócz ładnej buźki nie mają nic do zaoferowania.
  • Odpowiedz
  • 0
@fuberutsu: nie chodzi o podrywanie, sam zagaduje, staram się itd. Ale jak widzę takie coś, że napisała że kocha spontaniczność a później ze nigdy pierwsza nie pisze to mi się śmiać chce. A skoro jakiejś dziewczynie się facet spodobał to co stoi na przeszkodzie napisać do niego?
  • Odpowiedz
@Poirytowany: Eeeee, równowagi i sprawiedliwości to można szukać wszędzie, tylko nie w stosunkach damsko-męskich. Taka nasza rola, my mamy ZDOBYWAĆ, a kobiety mają być zdobywane i trzeba się z tym pogodzić. Nie chcesz napisać? - dla całej reszty #niebieskich zwalniasz tylko miejsce, więc nikomu to nie przeszkadza :)
  • Odpowiedz
@Poirytowany: Bo taka wasza męska rola. Naprawdę chciałbyś, żeby to kobieta przejmowała inicjatywę? Chciałbyś być "zdobywany"? Nie kłóciłoby to się z Twoim ego? ( ͡º ͜ʖ͡º) Tak już jest, że kobieta lubi być zdobywana, a mężczyzna lubi zdobywać. Oczywiście istnieją odstępstwa, tak samo jak istnieją "mężczyźni" w obcisłych rurkach.
  • Odpowiedz