Aktywne Wpisy
Gnieciak +177
Mam 27 lat, pod koniec 2024 pochowałem matulę, teraz ojciec toczy ciężką walkę z rakiem, jeszcze grypa go dojeżdża. Dajcie słowa otuchy. #zalesie
GreeenOne +74
Jeśli myślisz, że marnujesz kasę na głupoty to pomyśl o tym gościu który spuścił w kiblu 50 tysięcy
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
#devops #programista #hosting #chmura #ovh #aws #kasa #pieniadze #programista15k #programowanie #backend #frontend #technologia #serwer #pracait #korposwiat #naukaprogramowania #it
źródło: Screenshot 2026-02-04 at 21.10.58
Pobierz

Team Liquid vs Cloud9
Ostatnie mecze TL:
Team Liquid vs Cloud9.cs - LOSE
Team Liquid vs Torqued - WIN
Team Liquid vs Denial eSports - WIN
Ostatnie mecze C9:
Cloud9 vs Team Liquid - WIN
Cloud9 vs Torqued - LOSE
Cloud9 vs eLevate - LOSE
Cloud9 vs Denial Esports - LOSE
Moim zdaniem obecne 64% odds na korzyść C9 troszkę zaskakuje i uważam że większość osób kieruje się poprzednim zwycięstwem C9 nad TL. Może to być bardzo zgubne ponieważ Team Liquid przed porażką z Cloud9 mieli 2 pewne zwycięstwa z bardzo cenionymi drużynami Torqued i Denial później była porażka z C9 w BO1 które zawsze jest ryzykowne. Co do C9 to przed ostatnią wygraną z TL mieli serię porażek między innymi z Torqued, Elevate i Denial. Wydaje mi się że TL będzie jednak drużyną silniej zmotywowaną z racji poprzedniej porażki z C9 z chęcią odkucia się. Statystyki wygranych TL z Torqued i Denial z którymi C9 przegrała zdecydowanie przemawiają na korzyść TL. Przypominam że jest to BO1 więc zawsze jest ryzyko ale osobiście uważam że Team Liquid ma jednak większe szanse na wygraną.
Wczoraj Liquid też miało chęci na wygranie z C9, jako że był to ich pierwszy mecz o stawkę w nowej organizacji, ale jednak polegli z kretesem. Jesli Shahzam będzie grał tak jak wczoraj to po Liquid nie będzie co zbierać, chociaż jesli zaczną w CT to mają szansę na wygraną.
Jak dla mnie to loteria.