Aktywne Wpisy

mrocznegacie +1140
100zł dla pięknego kawalera (lub kawalerki) którego wylosuję jutro po południu.
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
Wysyłka do paczkomatu (nadawca, sam Michał B) lub blik ewentualnie.
Standardowo, losowanko z plusów+komć, zielonki out. W niedzielę po obiedzie.
Nie, nie jest to scam, ostatnio rozdajo wygrała @Siik czy @Alprazolam i może potwierdzić, więc mi tu nie trujcie gitary, że to skam.
#rozdajo
źródło: stuwa-wydaje-ja-jakbym-spluwal
Pobierz
jarosuaf +228
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
źródło: 2
Pobierz

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.poe.AngryGingerSanta
#gamedev #ue4 #wyklykajgiereczkewue4wpoltoramiesiaca #android
@skew: 4 rdzeniowy CPU 1.2Ghz i 1GB RAM, Adreno 305, gra jest grywalna, ale widać spadki fps :)
Pod linkiem są wylistowane gpu które UE4 oficjalnie wspiera,
Ogólnie to nie wiem jaki jest cel gry, mam zebrać (wysadzić) wszystkie prezenty? (Dobra chyba tak, po 10 minutach udało mi się, poprzedzając to dostaniem ciężkim bloczkiem i wybuchającym prezentem)
Kamera raczej powinna wracać do mikołaja gdy już wszystkie wybuchy się skończą (coś jak w
Szkoda, że nie można wykluczyć telefonów wg producenta i modelu grafiki.
No ale przetestować nie mam jak. Kręci się kółko, po minucie wyskakuje "połącz z kontem G+" - odmawiam. ZAWSZE odmawiam - nie mam przykładowo internetu. Gra się próbuje łączyć jeszcze 3 razy po czym zwyczajnie się wyłącza.
Jeśli nie można grać w santę bez połączenia, to mi się osobiście nie podoba ( ͡° ʖ̯ ͡