lepszego polskiego serialu od czasów odwróconych i pitbulla nie znajdziesz.
@robson1: Sensacyjnego. Bo taki "Bez tajemnic" zgniata "Watahę" jedną rączką i wyrzuca do śmietnika. Oprócz pięknych plenerów nie ma w tym serialu nic, a gra aktorska nie istnieje.
@kelso123: Ale ty głupi jesteś. Jak ci się podoba to się brandzluj, mi się nie podoba więc mam się zamknąć i nie przedstawiać swojej opinii? W łeb się palnij.
@endymion80: capslock ci się zaciął. Widziałeś pytanie? Odpowiedziałeś że nie warto raz i wystarczy. Co zrobiłeś gdy zobaczyłeś pozytywny komentarz parę postów niżej? Zacząłeś przekonywać do swojego zdania bo widać bolało cię że ktoś pozytywnie ocenił :D
Dlaczego ludzie dziękują zatrzymującym się samochodom na pasach, przecież to nie jest żaden akt łaski tylko gdyby nie ten obowiązek wprowadzony ileś tam lat temu to byłby dalej dziki zachód jak był kiedyś
#seriale
@robson1: Sensacyjnego. Bo taki "Bez tajemnic" zgniata "Watahę" jedną rączką i wyrzuca do śmietnika. Oprócz pięknych plenerów nie ma w tym serialu nic, a gra aktorska nie istnieje.
Komentarz usunięty przez autora
@kelso123: Ale ty głupi jesteś. Jak ci się podoba to się brandzluj, mi się nie podoba więc mam się zamknąć i nie przedstawiać swojej opinii? W łeb się palnij.
nie rozumiesz nic :D nie dziwię się