Aktywne Wpisy

Ksemidesdelos +58
W Ugandzie odkryto ponad 31 milionów ton rudy złota, w której znajduje się około 320 tysięcy ton czystego, rafinowanego złota. Szacunkowa wartość tego skarbu to aż 12 bilionów dolarów.
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
To odkrycie może całkowicie odmienić przyszłość gospodarczą kraju i umieścić Ugandę wśród największych graczy na światowym rynku złota. Jeśli zostanie mądrze wykorzystane, może przynieść ogromne inwestycje, tysiące miejsc pracy i dynamiczny rozwój infrastruktury.
Eksperci jednak ostrzegają - tak ogromne bogactwo wymaga przejrzystego zarządzania
źródło: uganda
Pobierz
CalibraTeam +1
Jakie mieszkanie jest według Ciebie już duże?
- 25-30m2 18.6% (81)
- 31-39m2 2.3% (10)
- 40-50m2 6.2% (27)
- 50-60m2 72.9% (318)

Takich historii było więcej, nie zawsze z pracownikami w roli główne, ale często z klientami czy chociażby włamywaczami, jak będziecie chcieli to mogę jeszcze jakieś przytoczyć. :)
#truestory #praca #pracbaza trochę też #coolstory #opowiadaniaojaadaj
źródło: comment_xIVKr5kK0qWG4ieeDTQWtAGBaPKTIClW.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
nawet święta spędzali u
@Dibhala: myślę, że złodziejem stajesz się sam, kradnąc coś, to że mogłabym milion razy coś ukraść nie znaczy, że to robię. :)
@erb_: dasz palec, to i nogę u-------ą ლ(ಠ益ಠლ)
btw. kradzieże drobnego wyposażenia biurowego to jest codzienność, a mało kto odczuwa to jako kradzież, jako w ogóle coś złego. To jest dopiero patologia. O większych przywłaszczeniach nawet nie ma co wspominać.
ps. jak potrzebuję, to nie mogę znaleźć dokładnie tych artykułów które czytałem
więc coś na szybko: http://polki.pl/polki-w-pracy-poradnik_artykul,10024036.html ;)
@ojaadaj20: Trochę to zdanie jest dziwne. Brakuje kasy, a rodzice stwierdzili, że zamontują kamery ( ͡° ͜ʖ ͡°) wiem, że pewnie Twój skrót myślowy, ale jak czytałam to miałam chwilę takiego zastanowienia.
Poza tym nie było żadnych remanentów w sklepie? nie wychodziły żadne