Aktywne Wpisy

WybuchowyCzajnik +513

Kielbasiarz +269
Zawsze mnie zastanawialo czy psiarzom nie przeszkadza to, ze taki pies po wsyraniu sie ma brudna dupe.
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem
Pomijam juz nawet te dlugowlose gdzie resztki kalu przyczepiaja sie im do tylka, absolutnie obrzydliwe, ale nawet te krotkowlose przeciez tez maja brudne d--y.
Po powrocie z takiego spaceru przeciez psiarze nie myja im dup, co najwyzej lapy jak padalo, a jak nie to nie.
Potem

#pyciochkita
Komentarz usunięty przez autora
W gimnazjum i liceum nie przeczytałem żadnej lektury. Ba, nie zajrzałem nawet do książek, o których pisałem w swojej pracy maturalnej. Bazowałem tylko i wyłącznie na streszczeniach internetowych + jakaś książeczka z PWNu z bardzo krótkimi omówieniami. Da się w ten sposób bez problemu zdać maturę (7x % z pisemnej, 100% z ustnej).
Zastanawiam się co by było, gdybym zamiast streszczeń
#antek
@rudy2007: serio? :| ja przez większość gimnazjum i liceum olewałem fizykę, by w klasie maturalnej ogarnąć, że będzie mi potrzebna, by dostać się na studia. Wtedy zacząłem chodzić na korepetycje i trochę uczyć się samemu. Uważam, że ta wiedza znacznie wpłynęła na moje postrzeganie codziennych zjawisk :)
Lepiej czytać coś, co jest interesujące.
@slayboos: sam jesteś baran. nikomu się nie da nałożyć łopatą do głowy, a to właśnie próbuje zrobić system edukacji.