#pkp #plk chciałem dziś dojechać do pracy. Naprawdę chciałem. Ale opóźnienia na mojej trasie wynoszą dziś od 1:50 do 3:10 ( zsumujcie sobie jak nie wierzycie http://www.mazowieckie.com.pl/utrudnienia/utrudnienia-na-linii-warszawa-skierniewice-aktualne89.html ). #humor czyli jak ktoś pracuje 8h to dojazd może mu zająć 4h. No i jeszcze wrócić trzeba, to mogą być kolejne godziny. Chyba czasu na spanie nie zostanie... #oswiadczenie najwyższa pora, żeby zarząd PLK odpowiedział za to, co robi każdego ranka tysiącom niewyspanych, zmarzniętych i zagrożonych przez spóźnienia utratą pracy ludziom...
@SctSc: no to zajebiscie bo za godzine jade do Skierniewic. Przynajmniej do 14 grudnia do nowego rozkładu przeprowadziłem sie do Wawy bo dojazdy do pracy nie mają sensu a nawet w moim przypadku nie ma pociagu zeby dojechać istna patologia.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link