#gotujzwykopem
Mirki pomóżcie.
Robię sam majonez i wchodzi gorzki zaraz po zrobieniu. Następnego dnia, gdy przegryzie się, gorycz łagodnieje, ale jest wyczuwalna. Kombinowałem z robieniem blenderem i trzepaczką, z żółtkiem i całym jajkiem, z olejami różnych marek i roślin z których był tłoczony, z różnymi rodzajami musztardy, octami i dalej jest ta gorycz. Poza wymienionymi wyżej dodaję sól, czarny pieprz i czasem odrobinę cukru.
Mirki pomóżcie.
Robię sam majonez i wchodzi gorzki zaraz po zrobieniu. Następnego dnia, gdy przegryzie się, gorycz łagodnieje, ale jest wyczuwalna. Kombinowałem z robieniem blenderem i trzepaczką, z żółtkiem i całym jajkiem, z olejami różnych marek i roślin z których był tłoczony, z różnymi rodzajami musztardy, octami i dalej jest ta gorycz. Poza wymienionymi wyżej dodaję sól, czarny pieprz i czasem odrobinę cukru.
Zalety:
-bardzo tanio;
-jak się postarasz, to zrobisz dużo lepiej niż "fachowiec";
Wady:
-ciągnie się w nieskończoność;
-można nabawić się nerwicy;
#stepujacybudowlaniec #budownictwo #budowadomu #remontujzwykopem #heheszki #humorobrazkowy #dzienswira
Wolę samemu niż się użerać z fachowcami, może dłużej, ale satysfakcja gigantyczna.