Moje chlebowe doświadczenia są dobre, zastosowałem się do kilku rad szanownych użytkowników, natomiast mam jedno pytanie. Chleb wypiekam w 220 stopniach, potem temperaturę zmniejszam do 180, jest absolutnie przepyszny, tylko zastanawiam się czy jest możliwość zmiękczenia w jakiś sposób skórki? Jest ona bardzo chrupiąca, ale tez gruba. Jak temu zaradzić?
Hejka, planuje złożyć sobie jakiegoś fulla z używanych/tanich części z olx/marketplace, aby polatać po trudnych trasach i nie żałować w przypadku zniszczenia roweru. Wszystko jak najtańszym kosztem, na częściach o jak najlepszej jakości. Powiedzmy w kwocie do 600zł.
Całość procesu kupowania/składania mógłbym nagrać i udostępnić. Jeśli ktoś jest zainteresowany to może dać plusa w komentarzu "wołaj", a zawołam za około miesiąc lub dwa.
Hej! Mam drobny problem z byłymi klientami. Udzielam lekcji z języka angielskiego i pierwszy raz w mojej wieloletniej karierze mam problem z przelewem. Pewna rodzina nie zrealizowała płatności od czerwca tego roku. Kwota jest mała bo to jedynie kilkadziesiąt złotych ale jednak boli mnie to, że od tak mogą sobie nie zapłacić i nie odpowiadać na wiadomości. Mam ich dane z przelewów (imię, nazwisko, adres itd.) Co mogę zrobić by jednak państwo
@PanBulibu: te większe firmy to inna bajka, mi Garmin w ciągu trzech dni wymienił urządzenie na nowe, Zwift wysłał nowego RunPoda też na podstawie tego, że zleciłem wysyłkę starego. Bez gadania, bez kombinowania.
Jednak polskie januszexy jeszcze sporo muszą się nauczyć, bo jak nie masz paragonu to nawet gadać nie chcą. Garmin i Zwift chcieli tylko numer seryjny urządzenia.
@PanBulibu: podobną historię miałem z Garmin Speed Sensor, przestał działać Bluetooth (ANT+ działa nadal) to nawet nie chcieli starego urządzenia - przysłali nowe, więc mam teraz dwa czujniki prędkości.
źródło: comment_1665551745HZeqUxvLKSshQT0lKTXE5H.jpg
Pobierz