To jak niektórzy mają wyprane mózgi w #mlm to jest poezja. Dzisiaj trafiłem na filmik gościa na fanpage zdelegalizować coaching i rozwój osobisty (swoją drogą polecam, ciężkie przypadki tam prezentują :)) który naczytał się o reklamie podprogowej i chciał być super perswazyjnym guru, więc wstawił do swojego filmiku klatkę z filmu... porno. Mając nadzieję, że nikt nie zauważy. Film tutaj a tu w komentarzach wspomniana klatka na screenie.
@PanTester: Z tego typu gotowych mrożonek całkiem niezłe są dania marki Culinea dostępne w Lidlu. A do tego wychodzą zdecydowanie lepiej cenowo od Frosty.
@akurczak: raz jadłem (testu nie było) i rzeczywiście pamiętam, że wrażenie było bardzo pozytywne. Nie wiem natomiast czy była to marka o której piszesz, ale właśnie jakieś gotowe danie w stylu azjatyckim z Lidla. Przetestuję za jakiś czas.
Mircy, dzisiejsze #pantestertestuje to brytyjski przysmak, który pewnie jest doskonale znany Mirkom z #emigracja , czyli chipsy o smaku octu i soli, oraz (już mniej brytyjski) o smaku BBQ. Testy obu smaków z Aldi tutaj.
Dzisiaj w moim kulinarnym challenge coś dla fanów #piwo a mianowicie słynna czeska przekąska barowa Nakladany Hermelin, czyli marynowany hermelin (coś w stylu camemberta). ( ͡°͜ʖ͡°) Swoje trzeba odczekać aż będzie gotowe, ale polecam!
@RomeYY: dałem jakiś standardowy Kujawski + oliwa z oliwek (mniej więcej 2/3 olej i 1/3 oliwa).
@gagit: Ja octu celowo nie dodawałem i w oryginale tez go nie ma. Moim zdaniem robiłby tu różnicę, ja np lubię tego typu marynaty, a octowe już nieszczególnie do wielu rzeczy (np śledzie są dobrym przykładem, z oleju świetne, z octu z tymi samymi dodatkami fatalne).
@PanTester: chronograf to z założenia zegarek sportowy, więc do garnituru nie jest to najlepszy wybór - druga kwestia jest taka, że chronografy są z reguły duże (mają duża średnicę i wysokość), przez co często blokuje się na nich mankiet koszuli i powoduje dyskomfort. Do garnituru nie polecam, na co dzień jak najbardziej.
1 kostka rosołowa oleju arachidowego 1 kurczak pokrojony na 6 części 2 posiekane cebule 2 łyżki posiekanych orzechów ziemnych masło orzechowe (2 szklanki solonych orzeszków ziemnych, orzeszki podpiekamy na suchej patelni, potem umieścić w malakserze albo w blenderze i miksować przez około 12 - 15 minut, do gładkiej, oleistej, dającej się smarować masy.) sól pieprz Zagotuj szklankę wody i włóż kostkę bulionową. Kurczaka natrzyj solą
Mircy z tagu #gotujzwykopem taka prośba, polećcie jakieś ciekawe dania z różnych zakątków świata, do których można spokojnie znaleźć wszystkie składniki w polskich sklepach. Zrobiłem sobie mały kulinarny challange na ten rok i szukam inspiracji ( ͡°͜ʖ͡°)
@Papasanbaba: Też właśnie nie po drodze mi do Lidla, ale teraz jak jest tydzień włoski to też robię zapasy (choć niewielkie bo moja zamrażarka jest mikroskopijna i pomieści max 4-5 sztuk :)).
Mircy dzisiaj w #pantestertestuje nowa #pizza z Biedronki (z oferty karnawałowej) mrożona Papa Pedro Prosciutto. Pierwszy raz widziałem pizzę z osobno pakowanymi składnikami w pudełku ( ͡°͜ʖ͡°)
@PanTester: No no nie źle.Zazwyczaj różnica w wyglądzie pizzy na opakowaniu jest taka sama jak różnica w wyglądzie #rozowychpaskow na zdjęciach z gównoportali społecznościowych a rzeczywistym wyglądem.A tu tu proszę,pizza prawie tak samo wygląda.
@Colek: W sumie tej orzechowej też bym nie testował gdyby nie kilka pozytywnych opinii na fanpage i email jakie dostałem od czytelników :).
@SScherzo: o tym nie pomyślałem, ale rzeczywiście. Szkoda tylko, że z rukolą nie zrobili tak samo, bo po pierwsze obróbka termiczna jej nie służy, po drugie też nie każdy lubi :).
@Ow3n: sprawdzę, dzięki. Kiedyś testowałem jedną pizzę premium z netto (chyba nie robiłem zdjęc i
Serio powinni to zdelegalizować.
Wiesz o tym coś więcej? Czy np tam też każdy członek który kogoś poleci dostaje jakąś prowizję?