- 2358
- konto usunięte
- MeeF
- krystiano_ps3
- Irinolld
- kosa1410
- +2353 innych
Francuski_olisadebe via Zakop
- 8
@FrasierCrane: i według ciebie nazywanie tego pracownika cieciem jest w porządku? To jest nazywanie rzeczy po imieniu?
- n1c3
- konto usunięte
- Mellross
- QuaLiTy132
- konto usunięte
- +3 innych
Francuski_olisadebe via Zakop
- 5
@Shatter: a co jeśli ten pracownik ma szereg szkoleń „baristycznych”? Nadal cieć od kawy czy już nie? Co rozumiesz przez określenie fachowiec?
Francuski_olisadebe via iOS
- 2
@Shatter: „Kawiarz, in. barista – osoba zawodowo zajmująca się wybieraniem, parzeniem oraz podawaniem kawy. W języku polskim istnieje również słowo kawiarka. Kursy dla baristów obejmują zwykle naukę takich umiejętności jak: znajomość gatunków kawy przyrządzanie kawy przygotowywanie artystycznych kaw” to właśnie robią pracownicy starbucksa, i takie szkolenia przechodzą.
Pozdrawiam