Wpis z mikrobloga

@PsichiX: bo sie da ? bo moze byloby fajnie ? bo mozna to zrobic opcjonalnie dla tych ktorym by to pasowalo ? bo moglbys sobie to wylaczyc i tego nie miec, a ja moglabym sobie wlaczyc i miec tam sampla Queen.

pytaj for what i siedz w jaskini. swiat idzie naprzod
  • Odpowiedz
@o-o_i: wejdz na liveleak w komentarze do jakiegos filmu wjedz na ikonke glosniczka ktora jest na awatarze komentujacego. pomijam ze awatar moze byc animowanym gifem, tego tez na wykopie nie ma.
  • Odpowiedz
@gulamin: Doskonały pomysł. Ja to bym chciał jeszcze możliwość oceniania avatarów np od 1 do 10 (ewentualna 11, jeśli masz punkty które można kupić za smsy). I jeszcze komentarze do avków. <3
  • Odpowiedz
@Nekron: jesli tylko sprawiloby Ci to przyjemnosc to dlaczego nie ? kazda opcje mozna wlaczyc i wylaczyc. W czym problem ? Czy ciagle musi byc tak jak za krola Cwieczka ?
  • Odpowiedz
@aseeon: Ale dałoby się to zrobić w ograniczonej formie samemu, mam rację? Można byłoby wrzucić do internetu stronę, w której przechowywana byłaby lista nicków użytkowników wraz z linkami do plików mp3 (umieszczonych gdziekolwiek) z ich muzyczką. Użytkownicy instalowaliby skrypt do Greasemonkey, który pobierałby tą listę i umieszczał przy avatarach przycisk z linkiem do dźwięku. Rejestracja odbywałaby się np. poprzez wysłanie PW na Wykopie do bota, który by aktualizował tą listę.
  • Odpowiedz