Nienawidzę google androida i w ogóle najnowszego oprogramowania w którym są reklamy, prawie wszystkie aplikację mają reklamy już nie mowie o tym że cały czas jakiś program chce numer telefonu geolokalizacja imię i nazwisko numer buta ,fiuta i średnice. I to wszystko dla mojego dobra bo zapomne hasła i tak dalej. Kużwa kiedys to było by nie do pomyślenia #w---w #oswiadczenie
@patrickk09: AdAway - z automatu blokuje wszystkie sieci reklamowe - wycina praktycznie 95% reklam w aplikacjach
DroidWall - firewall dla androida - u mnie działa w trybie "tylko zezwól", czyli jawnie wskazuję co może kontaktować się z netem - wszystko inne jest domyślnie zablokowane na 10 spustów
CM11 - opensourcowy odpowiednik stockowego androida. Gdy jakaś gra nagle wyskakuje np. z tekstem "Tetris chce poznać Twoją lokalizację" możesz kliknąć "Odmów i
Trzymaj plusa, wielkię dzięki napewno skorzystam nie przypuszczałem że są takie aplikacje co do cm11 to masz chyba na myśli cyanogen jego na moje nieszczęscie nie moge zainstalować raz że nie wiem jak sie mam do tego zabrać a dwa że tablet kupiłem w holandii i nie ma instrukcji lub nie moge znaleźć jak to zrobić - taki pech.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Na Androida polecam "AdAway" + "DroidWall" + CM11 z opcją "odmawiania uprawnień"... ;)
DroidWall - firewall dla androida - u mnie działa w trybie "tylko zezwól", czyli jawnie wskazuję co może kontaktować się z netem - wszystko inne jest domyślnie zablokowane na 10 spustów
CM11 - opensourcowy odpowiednik stockowego androida. Gdy jakaś gra nagle wyskakuje np. z tekstem "Tetris chce poznać Twoją lokalizację" możesz kliknąć "Odmów i